Презентація на тему: "Типи комп’ютерних мереж та їх призначення"

Про матеріал
Презентація на тему: "Типи комп’ютерних мереж та їх призначення". Дана робота містить матеріал про комп’ютерні мережі, мережну взаємодію, типи комп’ютерних мереж; направлена розвивати інформаційну культуру учнів, виховувати свідоме ставлення до вибору майбутньої професії, інтерес до теми і до предмета.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Типи комп’ютерних мереж та їх призначення

Номер слайду 2

Чашук О.Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк навчальна: сформувати поняття про комп’ютерні мережі, мережну взаємодію, типи комп’ютерних мереж; розвивальна: розвивати інформаційну культуру учнів; виховна: виховувати свідоме ставлення до вибору майбутньої професії, інтерес до теми і до предмета.

Номер слайду 3

Чашук О.Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк Ти дізнаєшся: Типи комп’ютерних мереж та їх призначення

Номер слайду 4

Чашук О.Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк

Номер слайду 5

Чашук О.Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк Чашук О.Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк - це сукупність комп’ютерів та інших пристроїв, з’єднаних каналами передавання даних.

Номер слайду 6

Чашук О.Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк Чашук О.Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк

Номер слайду 7

Чашук О.Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк Чашук О.Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк Локальна (LAN) - являє собою об'єднання певного числа комп'ютерів на відносно невеликій території Глобальна (WAN) - комп'ютерна мережа, що охоплює величезні території (тобто будь-яка мережа, чиї комунікації поєднують цілі мегаполіси, області або навіть держави і містять у собі десятки, сотні а то і мільйони комп'ютерів)

Номер слайду 8

Чашук О.Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк Чашук О.Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк World Wide Web — WWW Інтернет - всесвітня система сполучених комп'ютерних мереж, що базуються на комплекті Інтернет-протоколів Інтернет також називають мережею мереж, бо він складається з мільйонів локальних і глобальних приватних, публічних, урядових мереж, пов'язаних між собою з використанням різноманітних дротових, оптичних і бездротових технологій

Номер слайду 9

Чашук О.Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк Чашук О.Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк

Номер слайду 10

Чашук О.Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк Чашук О.Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк Клієнт (запит) Сервер (послуги)

Номер слайду 11

Чашук О.Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк Контрольні питання Що таке комп’ютерна мережа? Які існують комп’ютерні мережі? Що таке сервер? Для чого потрібні комп’ютерні мережі? Назвати основні типи комп’ютерних мереж. Чим вони відрізняються? Що таке лінія зв’язку? Чим відрізняються локальні комп’ютерні мережі від глобальних?

Номер слайду 12

Чашук О.Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк Працюємо за комп’ютером

ppt
Додано
31 березня 2020
Переглядів
966
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку