Презентація на тему "ТОП-10 українських дизайнерів, одяг яких носять за кордоном"

Про матеріал
"ТОП-10 українських дизайнерів, одяг яких носять за кордоном" можна використати як позакласний проект. Розвиваються національно-патріотичне виховання.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ТОП-10 українських дизайнерів, одяг яких носять за кордоном

Номер слайду 2

Андре Тан. Людина, яка вже досить давно представляє українську моду на світовій арені. Саме він створив особливий стиль Smart Couture. Ще в 11 років Андре прийшов на курси крою та шиття. Хлопчик мріяв створити щось своє, власне, особливе. І йому це вдалося.

Номер слайду 3

Оксана Караванська. Серед дизайнерів Оксана Караванська вважається гуру моди. У своєму житті Оксана постійно експериментує. За своїми плечима вона має величезний досвід показів, як українських, так і світових. А з 2010 року Караванська стала ще й дизайнером парфумів.

Номер слайду 4

Ірина КаравайІрина Каравай – дизайнер наших перших леді та заможних жінок. Її оригінальний стиль та сміливі експерименти помітили ще у 2003 році. Саме у 2003 році Ірина почала свою довгу співпрацю з відомим брендом тканин Nota Bene, який дав змогу дизайнерці поєднати цікавий стиль із високою якістю. Ірина Каравай також розробляє корпоративний стиль для великих компаній.

Номер слайду 5

Зараз вона одна з найпопулярніших дизайнерів в Україні. Свою першу колекцію Літковська показала українському споживачу у 2006 році на Ukrainian Fashion Week. А у 2011 році вона отримала премію "Кращий дизайнер жіночого одягу 2011" Best Fashion Awards. У колекціях власного бренду Litkovskaya Лілія сповідує філософію особистої свободи. Лілія Літковська

Номер слайду 6

Михайло Воронін. Михайла Вороніна називають Метром чоловічого костюму. Він один з найвідоміших у світі українських дизайнерів чоловічої моди. Саме він створив унікальний метод пошиття костюму без зняття попередніх замірів з людини. Покази колекцій Voronin відбулися вже більше ніж у 60 країнах світу.

Номер слайду 7

Лілія Пустовіт. У 1994 році вона взяла участь у виставці "Easter Wind" у Тулузі, Франція. Потім гран-прі у міжнародному фестивалі "In Vogue" у Литві, "Salon du pret-a-porter feminine" у Франції, жіноча колекція прет-а-порте для Daniel Hechter також у Франції. Після чого Лілія створює свій власний бренд Poustovit. У 2004 році Пустовіт була обрана президентом Української Ради Моди (Ukrainian Fashion Council).

Номер слайду 8

Вікторія Гресь. Одяг бренду Victoria Gres – це інтелектуальний одяг. Українська дизайнерка вдало відчуває усі тенденції моди і вміє їх поєднувати з різними історичними епохами. Вікторія Гресь створює єдине ціле із старовинного мережива, вишивки та інших елементів декору із сучасними тканинами, до кожної одиниці речі вона підходить індивідуально. Саме Гресь створювала костюми для світового турне співачки Джанет Джексон.

Номер слайду 9

Стала відомою завдяки своїм весільним сукням. З початком незалежної України Оксана починає займатись дизайном одягу у своїй власній квартирі. А тепер модні будинки весільних та вечірніх суконь від OKSANA MUKHA є по всьому світі: у Франції, Австралії, Чехії, Канаді, США, Німеччині, Італії, Литві, Латвії, Польщі, Китаї,Росії та Білорусі. Оксана Муха

Номер слайду 10

Роксолана Богуцька. Ще одна українська дизайнерка, яка працює ледь не з початків незалежності. Богуцька не боїться поєднувати українські етнічні мотиви із сучасними модними тенденціями. Бренд Roksolana Bogutska потрапив до переліку 12-ти найкращих колекцій весна-літо 2010 року за версією The. Fashion. Insider.com. Саме вона створювала костюми для туру Руслани "Дикі танці“ та першої леді України Катерині Ющенко

Номер слайду 11

Олексій Залевський. Олексій став професійним дизайнером, якого тепер знає вся Україна, і не тільки. Щоправда, він так і не покинув свого заняття за освітою: Залевський створює одяг для театрів та телевізійних проектів, став режисером-постановщиком.

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 2
Оцінки та відгуки
  1. Вомачко Светлана
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  2. Кірш Тетяна Володимирівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
31 січня 2019
Переглядів
4626
Оцінка розробки
5.0 (2 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку