Презентація на тему: "Волейбол"

Про матеріал
Презентація на тему: "Волейбол" для ознайомлення з основними правилами, прийомами гри у волейбол.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Волейбол

Номер слайду 2

Волейболспортивна гра з м'ячем, у якій дві команди змагаються на спеціальному майданчику, розділеному сіткою. Волейбол є олімпійським видом спорту.

Номер слайду 3

розміри майданчика

Номер слайду 4

Тривалість гри Матч триває до того, як одна з команд виграє три партії. У п'ятій партії (тай-брейк) рахунок ведеться до 15 очок. У кожній партії тренер кожної з команд може попросити два тайм-аути по 30 секунд. Додатково у перших 4 партіях призначаються технічні тайм-аути після досягнення однієї з команд 8 і 16 очок (по 60 секунд). У кожній партії тренер має право провести не більше 6 замін польових гравців (окрім ліберо).

Номер слайду 5

подача. Виконує подачу гравець, який в результаті останнього переходу переміщається з другої в першу зону. Завдання гравця, що подає, відправити м'яч на половину супротивника. До того як гравець не торкнеться м'яча при подачі, жодна частина його тіла не повинна торкнутися поверхні майданчика (особливо це стосується подачі в стрибку). Якщо м'яч торкнеться поверхні ігрового майданчика, команді, що подавала, зараховується очко.

Номер слайду 6

Техніка виконання нижньої подачіТехніка виконання верхньої подачі

Номер слайду 7

Прийом. Передача

pptx
Додано
19 листопада 2021
Переглядів
733
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку