Презентація на тему "Здоров’я - найбільша цінність"

Про матеріал
Узагальнення знань учнів про здоров'я, формувати бажання вести здоровий спосіб життя та бережливе ставлення до свого здоров`я, поглиблення знань учнів про шкідливі звички та їх вплив на здоров'я, виховувати почуття відповідальності за збереження свого здоров'я, допомогти усвідомити учням, що здоров’я – це великий дар, не тільки для людини, а й для всього суспільства
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Здоров’я-найбільша цінність

Номер слайду 4

«Здоров’я — не все, але все без здоров’я — ніщо» Сократ

Номер слайду 5

Хто здоровий, той сміється. Все йому в житті вдається. Радість б’ється в нім щоднини. Це ж чудово для людини. Хто здоровий, той не плаче. Жде його в житті удача. Він уміє працювати. Вчитись і відпочивати. Бо здоров’я – це прекрасно. Здорово, чудово, ясноІ доступні для людини. Всі дороги і стежини.

Номер слайду 6

Здоров’я — розкіш для людини,Найбільша цінність у житті. Як є здоров’я день при днині,Можливість є йти до мети. Тоді є радість, щастя, диво,Краса у крапельці роси. Тоді людина йде щасливо. Серед безмежної краси. Й чарівність світу відчуває. Для неї в хмурість — дні ясні. Вона всі труднощі долаєЙ співає радісні пісні. Вона — здорова! Це чудово,Бо їй нічого не болить. Вона добро творить готова.І це прекрасно! Можна жить!

Номер слайду 7

Головне — здоровим бути —Це потрібно всім збагнути!Бо як є здоров’я й сила,То весь світ людині милий. Й думка в неї веселенька,І тоді вона жвавенька. Все їй хочеться робити,І сміятись, і радіти. А як тільки захворіє —Зразу й сонечко тускніє. Тому це запам’ятай. Й про своє здоров’я дбай!

Номер слайду 8

Гра. Cклади прислів’я. В здоровому тілі - за гроші не купиш. Хворіють діти – дорожче золота. Бережи одежу знову, все здорово. Здоровому – а здоров’я змолоду. Здоров’я – хворіє нація. Здоров’я - здоровий дух.

Номер слайду 9

Що таке здоров’я?

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

ХАРЧУВАННЯ

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Повноцінність. Різноманітність. Помірністьбілкижиривуглеводиводавітамінимінеральні речовини. Вимоги до харчування: Раціональне харчування«Варто їсти, щоб жити, а не жити, щоб їсти» Сократ. Вітамінна абетка

Номер слайду 20

Активність

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Розпорядок дня

Номер слайду 24

Радість, горе, здивування,Смуток, спокій, хвилювання – Це емоції, мій друже.І вони важливі дуже. Як корисні позитивні: Сміх і радість, спокій теж!Злість і смуток – негативні. За емоціями стеж!Швидко негативний настрій. Зіпсує здоров’я, знай. Не сумуй, жартуй, всміхайся,Завжди добрий настрій май!Емоції

Номер слайду 25

Номер слайду 26

Дотримання правил здорового способу життя допоможе тобі вирости. Здоровим і міцним!Не хворіти!Успішно навчатись!Добре працювати!Жити довго і щасливо!

Номер слайду 27

. Безцінний скарб, - що ми здоров’ям звемо,Із юних літ нам треба берегти,Адже нічого більше нам не треба,Щоб тільки всі були здорові ми.

Номер слайду 28

Притча про метелика

Номер слайду 29

Номер слайду 30

ВАШЕ ЗДОРОВ’Я – В ВАШИХ РУКАХ!!!

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Хрущова Світлана
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
20 березня 2020
Переглядів
5743
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку