Презентація "Національно - патріотичне виховання в Красногорівському ОЗЗСО І-ІІІ ступенів

Про матеріал
Презентація про систему національно - патріотичного виховання в Красногорівському ОЗЗСО І-ІІІ ступенів
Зміст слайдів
Номер слайду 1

НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНЕ ВИХОВАННЯ в Красногорівському ОЗЗСО І-ІІІ ступенів

Номер слайду 2

ЗАВДАННЯ НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ▪ формування патріотизму, відповідальності за долю нації, держави; ▪ виховання розуміння високої цінності українського громадянства, внутрішньої потреби бути громадянином України; ▪ формування поваги до Конституції України, державної символіки; ▪ виховання шанобливого ставлення до рідних святинь, української мови, історії, традицій; ▪ формування національної свідомості, людської гідності, любові до рідної землі, родини, народу; ▪ формування соціальної активності; правової культури особистості; ▪ формування й розвиток духовно-моральних і загальнолюдських цінностей; ▪ формування в учнів потреби до праці як першої життєвої необхідності, високої цінності й головного способу досягнення життєвого успіху;▪ сприяння розвитку фізичного, психічного та духовного здоров’я, задоволення естетичних та культурних потреб особистості;▪ виховання здатності протидіяти проявам аморальності, правопорушень, бездуховності, антигромадській діяльності.

Номер слайду 3

Мета національно-патріотичного виховання. Формування та розвиток в учнів високої патріотичної свідомості, почуття вірності своїй Вітчизні, прагнення до виконання свого громадського обов'язку Виховання патріотичних якостей особистості відповідно до моделі «Громадянина – патріота України».

Номер слайду 4

НАПРЯМКИ НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯФормування знань про історію держави, державні символи. Краєзнавство. Ознайомлення з явищами суспільного життя. Формування знань про людство. Формування уявлень про сім‘ю, родину,рід і родовід. Народознавство

Номер слайду 5

Форми роботи. Години спілкування. Вікторини. Уроки мужності, години пам'ятіБесіди. Усні журнали Конкурси Дискусії,диспути. Колективні творчі вправи. Сюжетно-рольові ігриІнсценізація. Тренінги. Виставки. Свята

Номер слайду 6

Системапатріотичноговиховання. Навчальнаробота. Волонтерськадіяльність. Родиннаробота. Робота в. ПЗОПроєктнаробота. Співпраця. З бібліо-теками. Музейнаробота Співпраця. З громад.орг.

Номер слайду 7

Your. Sloganhere1 Любить і поважає рідну мову, має культуру думки. Любить свою Батьківщину та народ23 Дотримується духовних, правових, загальнолюдських законів. Має бажання до поглиблення та розширення знань про традиції та культуру свого народу45 Прагне до діяльності, яка принесе користь БатьківщиніМодель«Громадянин – патріот України»

Номер слайду 8

Участь у грі «Джура»

Номер слайду 9

Участь у спортивних змаганняхдо Дня Захисника України

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Вшанування ветеранів та воїнів

Номер слайду 12

День пам’яті «80 років пам‘яті: забуттю не підлягає»

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Учні нашого закладу освіти в Верховній Раді України

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Відвідуємо культурну спадщину

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Участь у концертах

Номер слайду 19

«Вишиванка – символ Батьківщини,Дзеркало народної душі»

Номер слайду 20

«Живі» вишиванки

Номер слайду 21

«Любіть Україну у сні й наяву, вишневу свою Україну, красу її вічно живу і нову і мову її солов'їну»В. Сосюра

Номер слайду 22

«Ми українці – єдина сім’я»

Номер слайду 23

«Хай в серці кожної дитини живе любов до України»

Номер слайду 24

Національний патріотизм передбачає насамперед історичну пам’ять. Пам’ятаймо , хто ми, чиїх батьків і будьмо великими Українцями!

pptx
Додав(-ла)
Бардак Олена
Пов’язані теми
Педагогіка, Виховна робота
Додано
14 лютого 2022
Переглядів
512
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку