Презентація. Намалювати малюнок у теплому чи холодному колориті.

Про матеріал
Презентація для дистанційного навчання з образотворчого мистецтва у 2 класі.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Намалювати малюнок у теплому чи холодному колориті. Образотворче мистецтво. 2 клас до підручника О. Лобова. Підготувала вчитель початкових класів: Волошина Л. Г.

Номер слайду 2

Давайте усмішки усім дарувати: Друзям, сестричці, мамі і тату. Хай радість злітає у небо, як птах,І добрі слова у нас всіх на устах.

Номер слайду 3

Сьогодні ми пригадаємо все, що ви знаєте з 1 класу про основні й похідні, теплі та холодні кольори, а також створимо композицію з використанням теплих та холодних кольорів

Номер слайду 4

В 1 класі ми з вами познайомилися з основними та похідними кольорами. Пригадайте кольори веселки. Які з них основні, а які – похідні? Чому їх так називають? Кольори поділяються на теплі та холодні. Теплі кольори нагадують сонце і вогонь, а холодні – холод і зиму.

Номер слайду 5

Давайте подивимося на колірний круг. Назвіть теплі кольори, а тепер холодні. Контрастні, або, як їх іще називають, додаткові кольори, розташовані один навпроти одного. Кольори, які перебувають поруч із певними кольором, називаються спорідненими: для жовтого кольору спорідненими є жовтогарячий і зелений. Маємо три смужки червоного кольору, порівняймо їх. Одна — виразно червоного кольору, на іншій присутній жовтий, на третій — синій; ми маємо три різних відтінки червоного кольору. А якщо ці кольори розбавити ще й білилом, то одержимо нові тони. Яке багатство відтінків тільки одного кольору ми побачили!

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Прочитай вірш «Різні барви у природі»

Номер слайду 9

https://www.youtube.com/watch?v=AVEU1 Or. Np1 U

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Намалюй малюнок за віршом або піснею використовуючи теплі та холодні кольори. Варіант 1

Номер слайду 12

Варіант 2

Номер слайду 13

(Обери колір свого настрою та продовжи речення)

Номер слайду 14

Молодці!

pptx
Додано
30 квітня 2020
Переглядів
3301
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку