Презентація "Народні майстри Білопільщини. Різьба по дереву"

Про матеріал
Презентація містить розповідь про народного майстра з Білопільщини Ігоря Кривохижу, та його улюблене заняття - різьбу по дереву
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Ігор Олександрович Кривохижа, м. Ворожба. Різьба по дереву

Номер слайду 2

Своїм корінням різьба по дереву сягає глибини віків. Ручна робота різьбяра представляє собою ні з чим незрівнянний виріб, аналога якому немає у світі. Світ різьбярства – загадковий та різноманітний з усіма його напрямками, стилями, технікою виконання. Крім усього, це долучення до природи. Долучення в тому сенсі, що різьбяр має справу з деревом, своєрідним, у своїй багатогранності, матеріалом, створеним природою. Теми і сюжети для втілення в дереві майстер бере в спостереженнях за природою, фантазії якої невичерпні.

Номер слайду 3

Родина Кривохиж – це родина талановитих, творчо-обдарованих людей. Батько Ігоря Олександровича Олександр Семенович був талановитим художником. Сам Ігор Олександрович займається різьбярством більше 10 років. Працює з деревиною липи, осики, вільхи, берестка та груші. Свою майстерність та здібності і любов до мистецтва передав своєму сину Ярославу, а дружина Ігоря Олександровича Лариса Миколаївна займається вишивкою бісером, донька Дар’я перейняла талант дідуся і займається живописом.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

pptx
Пов’язані теми
Технології, Презентації
Додано
16 квітня
Переглядів
19
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку