Презентація "Населення регіону"

Про матеріал
Презентація "Населення регіону" . Дана презентація містить інформацію яка стане в нагоді вчителю географії з теми "Населення регіону".
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Вчитель ЗЗСО Рибак О. В. Населення регіону. Кількість та структура населення.

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Жито́мирська о́бласть — область на півночі України, в межах Поліської низовини, на півдні в межах Придніпровської височини. На півночі межує з Гомельською областю Білорусі, на сході з Київською, на півдні з Вінницькою, на заході з Хмельницькою та Рівненською областями України. Адміністративним центром є м. Житомир. Створена 22 вересня 1937 року з західних районів Київської області. Складається з 23 районів. Має 5 міст обласного значення (Бердичів, Житомир, Коростень, Малин, Новоград-Волинський), 7 міст районного значення (Андрушівка, Баранівка, Коростишів, Овруч, Олевськ, Радомишль, Чуднів), 43 селища міського типу; 1619 сільських населених пунктів. Житомирська область: загальна характеристика.

Номер слайду 8

Чисельність наявного населення станом на 1 квітня 2019 року становить 1 млн. 217 тис. осіб (2,9 % від населення України), в порівнянні у 2014 — 1 млн. 625 тис. осіб (міського населення — 739,7 тис. осіб, сільського — 522,8 тис. осіб) Населення Житомирської області

pptx
Додав(-ла)
Рибак Оксана
Пов’язані теми
Географія, Розробки уроків
Додано
13 травня 2020
Переглядів
933
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку