Презентація "Наш клас особливий"

Про матеріал

Презентація "Наш клас особливий" розповідає про останній рік у школі одинадцятикласників. 11 клас є періодом дуже відповідальним для школярів, це не тільки у виборі професії, а й становлення своєї особистості та усвідомлення свого призначення, яке перед тобою ставить Бог!

Зміст слайдів
Номер слайду 1

11 клас є періодом дуже відповідальним для школярів, це не тільки у виборі професії, а й становлення своєї особистості та усвідомлення свого призначення, яке перед тобою ставить Бог!Наш клас особливий

Номер слайду 2

Наш клас особливий, в ньому 12 учнів серед яких 11 дівчат і лише 1 хлопець. Наш клас утворений з трьох різних Віри, Надії та Любов. Зараз ми стали дуже дружніми і відчуваємо себе однією шкільною родиною. Нам подобається проводити час разом. Любимо відвідувати цікаві місця, святкуємо різні свята, разом готуємося до ЗНО і просто весело проводимо час. Наш клас особливо любить нашого класного керівника п. Марію. Вона добра, весела, старанна і завжди дбає про нас. Ми дуже задоволені атмосферою яка панує в нашому класі. Гуменяк Лідія 24.12.2018 р.

Номер слайду 3

Однокласник про однокласника Наш клас дружній. У нашому класі кожен учень має відповідні інтереси, якими наділив Бог. П. Софія – мрійниця і добра господиня, старається, щоб у класі був порядок. Б. Софія у будь-який момент може красномовно привітати будь- кого із святом. Часто урок в дискусії з нею проходить цікаво. М. Діана має добре аналітичне мислення, не дозволяє собі лишніх слів під час прийняття швидких рішень. Г. Анна вміє передбачати хід дій, бо добре знає історію.Із Г. Лідією можна сміливо подорожувати по світу, бо добре володіє англійською. Б. Даша не хвилюється, бо вже визначилася ким буде. Ф. Максим єдиний хлопець у нашому класі, тому є опорою для дівчат. Його усмішка чарівна. Н. Оксана і Д. Аня, як ті вишеньки у саду, їх часто плутають вчителі. Т. Настя як той лебідь, що розкрився у своїй красі, перетворилася із розбишаки у прекрасну юнку. К. Софія тиха, але в той час думки бурхливі, бо цікаві їй майже всі предмети, але намагається зрозуміти, яка ж наука більше до душі. Б. Валя вміє боротися із проблемами. На уроці хімії без неї однокласники губляться у задачах.

Номер слайду 4

Здорове харчування у БібліїІсус Христос закликав не турбуватися про їжу (Мт.6,25), а шукати перше Царства Небесного (Мт. 6,33)rrr

Номер слайду 5

«Те, що чулося, забувають, а пам’ятається те, що очима бачилося»СВ. АМБРОСІЙrrrrrrrrr

Номер слайду 6

Старшокласники навчають молодших як вести здоровий спосіб життя: «У здоровому тілі - здоровий дух!»

Номер слайду 7

Галицький замок

Номер слайду 8

Спільний урок 10 і 11 класу на уроці медицини r

Номер слайду 9

Проща до Бога с. Погоня. Дорога із Богом дає можливість очистити душу, допомагає зрозуміти любов, яку дає нам Всевишній! Хіба для Бога існує щось неможливe? І чи Він не дав нам до рук найгрізнішу і найбільш ефективну зброю, якою є молитва? Папа Пій IX колись сказав: «Дайте мені армію людей, які моляться на Розарії, і я здобуду світ». Окрім молитви, звісно, треба ще й багато робити. Але, будучи з собою щирим, варто пам’ятати, що без молитви наші змагання — марні: «Без Бога ні до порога».

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Насолоджуватися природою!

Номер слайду 12

«Блаженні переслідувані за правду, бо їх Царство Небесне»Мт. 5,10 Урок присвячений тим, хто дуже любив Україну!style.text. Decoration. Underlinestyle.text. Decoration. Underline

Номер слайду 13

Засуджений, бо любив Україну! Присвячується до 80-річчя В. М. Чорноволу - будівничому української історії.

Номер слайду 14

Учні у вільний час люблять відвідувати кінотеатри

Номер слайду 15

Мрії збуваються! Одинадцятикласники допомагають Святому Миколаю здійснювати покупки. Лист від діток і вчительки до Святого Миколая.

Номер слайду 16

Класний керівник. Душа радіє, коли бачу сміливих патріотів нашої України, які сидять у кожній дитині цього невеликого класу. Цікаво спостерігати, як учні виконують завдання, які перед ними ставить життя. Приємно, коли кожен вміє себе оцінювати адекватно, бо вони вже дорослі діти, ні вони вже свідомі громадяни, які на порозі свого майбутнього. Перед ними нелегкий вибір, але дякуючи Богу, з легкістю знайшли себе. Кожного ранку і вечора молюся, щоб успішно здали іспити життя. Бажаю, щоб їх Матінка Марія довела до мети, а вони впевнені, бо давно їх батьки віддали у Божі руки. Пригадуючи із Святого Письма, як Петро йшов по воді до Ісуса, але через нестійку Віру, він почав тонути. Ісус до Петра: «Сталося це тому, що тебе охопив сумнів». Тому бажаю кожному учню сміливо крокувати до Задуму Божого із стійкою Вірою. Кожен учень цінить те, що дала Католицька школа, що допомогли збагатити душу навчання сестер та отців і осягати істину науки, а правдою є Бог!

pptx
Додано
12 січня 2019
Переглядів
2142
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку