Про матеріал

Презентація створена для проведення патрітичних заходів, уроків пам'яті,виховних годин. Присвячена Героям Революції Гідності, нашим землякам.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Наші земляки – герої революції гідності

Номер слайду 2

Родом із с. Фурманка Уманського району Черкаської області. Жив та працював у Києві. Підтримував Майдан, де й трагічно загинув. У нього залишилось двоє маленьких дітей. Похований у рідному селі. Смоленський Віталій (10 травня 1984 – 20 лютого 2014)

Номер слайду 3

Пасхалін Юрій (18 січня 1984 – 19 лютого 2014)Народився у с. Носачів Черкаської області. Навчався у м. Сміла та був вихованцем Школи олімпійських резервів у Харкові – займався штангою. Згодом мешкав у Києві, де працював на приватному підприємстві. Разом із колегами ходив на Майдан. Загинув 19 лютого від вогнепальних поранень. Залишив стареньку маму, дружину і 7-річного сина.

Номер слайду 4

Народився у с. Подібна Черкаської обл. Загинув Віктор 19 лютого під колесами джипа, що намагався прорватися крізь блокпост від «тітушок» та спецпризначенців біля його рідного села. У Віктора залишилася дружина та дві донечки, 11 і 16 років. Чернець. Віктор (27 травня 1977 – 19 лютого 2014)

Номер слайду 5

Паращук Юрій (1 липня 1966 — 20 лютого 2014) рійрій. Народився у м. Тальне Черкаської області. Мешкав у Києві, згодом переїхав до Харкова. Працював столяром, їздив на заробітки. На Майдані перебував від 1 грудня 2013 року. У лютому поїхав вдруге разом з іншими харків’янами. 18 лютого допомагав виносити поранених. Отримав кульове поранення під час відступу силовиків на вул. Інститутській. Залишив стареньку маму, сина і двох прийомних доньок. Похований у рідному місті.

Номер слайду 6

Родом із с. Грушківці Черкаської області. За словами друзів, постійно був на Майдані. Під час заворушень 19 січня на вулиці Грушевського отруївся газом, отримав запалення легень, яке переросло у важку форму. 20 лютого Максим помер у лікарні. Його поховали у рідному селі. У нього сім братів і сестер, свою сім’ю завести не встиг. На честь Максима запропоновано назвати вулицю в Грушківці. Горошишин Максим(1988 – 20 лютого 2014)

Номер слайду 7

Народився у м. Сміла Черкаської області. Згодом родина переїхала до м. Фастів Київської області. Відбув строкову службу. Працював електромонтером на підприємствах Фастова. Займався вільною боротьбою. Від 2000 р. - приватний підприємець. Активний громадський діяч, учасник «Помаранчевої революції» 2004 року, податкового Майдану 2010 року. Член 7-ої сотні самооборони Майдану. Загинув від кулі снайпера. Залишив стареньку матір, дружину і двох синів. Саєнко Андрій (26 жовтня 1962 — 20 лютого 2014 )

Номер слайду 8

Вічна пам’ять Небесній сотні

Номер слайду 9

Список використаних джерел: Сайт – меморіал пам’яті героїв революції гідності. Революція гідності. Усі герої небесної сотні (фото).

pptx
Додано
29 березня 2019
Переглядів
762
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку