Презентація "Натуральні соки"

Про матеріал
Користь та шкідливість вживання натуральних соків. Доцільність готувати соки самостійною
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Натуральний сік - вірний супутник здоров'я. Сік - це один з найулюбленіших напоїв багатьох людей. І недарма. Адже в соках міститься величезна кількість вітамінів і корисних речовин, а, до того ж, він дуже смачний і чудово втамовує спрагу.

Номер слайду 2

Свіжовичавлені соки популярні серед людей, які підтримують здоровий спосіб життя. Це не дивно, адже вони повні вітамінів, мінералів і важливих речовин

Номер слайду 3

Соки очищають організм і виводять токсини, підвищують імунітет і нормалізують роботу травлення. Відновлюють сили і енергію, тонізують організм і додають бадьорості. Прискорюють одужання при застуді або грипі, підвищують настрій, знімають втому і стрес.

Номер слайду 4

Якщо ви вживаєте соки на голодний шлунок, то це негативно впливає на мікрофлору кишечника.

Номер слайду 5

Фахівці радять вживати соки в невеликих кількостях і тільки після прийому їжі. Таким способом ви зможете уникнути "перевантаженості" травної системи і не нашкодити мікрофлорі кишечника.

Номер слайду 6

Чи натуральний сік Ви п'єте?Але, щоб бути впевненими в натуральності й корисності соків, краще робити їх самостійно. Адже соки в пакетах з магазину часто не такі вже й натуральні, як це написано на упаковці. Набагато краще навчитись робити їхсамим, це зовсім не складно і швидко.

Номер слайду 7

Зробити сік дуже просто, якщо у Вас є соковижималка. На це потрібно не більше 5 хвилин. Щоденне вживання натуральних соків покращить Ваш імунітет, зміцнить організм і допоможе довше зберігати молодість та красу. Адже зовнішність - це відображення стану внутрішніх органів, а соки роблять їх здоровими та міцними.

Номер слайду 8

Експериментуйте, вигадуйте нові рецепти, головне, щоб вони були корисними та смачними.

Номер слайду 9

Дякую за увагу!

pptx
Додано
20 грудня 2022
Переглядів
702
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку