Презентація "Навчання та квести на природі для молодшої школи та дошкілля"

Про матеріал

Ця презентація допоможе вам, якщо ви вчитель фізичної культури, класний керівник, або просто класний педагог!

Як зробити квест на природі при мінімальному бюджеті? Відповідь у цій презентації!

Зміст слайдів
Номер слайду 1

"Навчання та квести на природі для молодшої школи та дошкілля"Професійний розвиток учителів: досвід і поради

Номер слайду 2

Сєрков Євген Олександрович. Позитивний вчитель фізкультури;Активіст фізичної культури;Переможець та учасник багатьох педагогічних конкурсів;Автор розробок та презентацій до уроків.

Номер слайду 3

мої принципи побудови квесту просто неба. Актуальність завдань: Адаптивність: Самомотивація організатора: Участь батьків: Нагороди:

Номер слайду 4

Моменти з техніки безпеки. Підготувати місце для виконання завдань!Взяти медичну аптечку!Провести інструктаж перед початком!

Номер слайду 5

“КВЕСТ НА ХОРТИЦІ”Саме так ми назвали такий захід. Проживаю у Запоріжжі. Ліпшої місцевості за цей славетний острів Хортиця для такого заходу годі й шукати. У вас це може бути будь-яке гарне місце, де ви б хотіли провести таке дійство.#Sierkov_team

Номер слайду 6

Найяскравіші завдання нашого квесту“Сміливі руфери” – прохід по колодіКожен член команди по черзі повинен пройти по колоді. За торкання колоди, падіння з колоди – бал знижуємо. Максимальний бал: за кількістю учасників

Номер слайду 7

«Хвостики»Учні об’єднується в дві команди і задача кожного з учасників виграти зустріч із суперником з іншої команди витягнувши «хвостик» за спини іншого учня!

Номер слайду 8

“Героїчна витримка” ‒ виконання “планки”Вся команда одночасно має вистояти у “планці” дві з половиною хвилини. Нараховується по балу за кожного учасника, який вистояв заданий час. Максимальний бал: за кількістю учасників.

Номер слайду 9

Як нагородити учасників?На останньому квесті ми зробили такий собі “Форт Буаяр” ‒ дрібні гроші, які я збирав два роки (їх виявилося багатенько), ми помістили в дволітрову пляшку з-під мінеральної води. І коли команда перемагала, учасники спершу мали віднайти пляшку зі скарбом, а вже потім ділили приз. Правило, за яким ділили: кожен учасник команди засовував одну руку в пляшку і скільки зачерпне за раз ‒ стільки і отримає винагороди. Спробуйте і ви зробити свій “Форт Буаяр”!

Номер слайду 10

Посилання на повну статтю про квест разом із маршрутним листом та назвами станцій!

Номер слайду 11

pptx
Додано
25 вересня 2021
Переглядів
713
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку