Презентація "Новорічна прикраса"

Про матеріал
Формування предметних компетентностей: забезпечити застосування знань про виготовлення шаблонів, моделювання та конструювання виробів, презентувати шаблони. Фрмування ключових компетентностей: уміння вчитися, уміння самостійно створювати умови для реалізації власних навчальних занять уроку. Спілкування рідною мовою, уміння використовувати рідну мову для побудови взаємовигідної комунікації з учасниками проекту. Ініціативність і підприємливість: уміння приймати відповідні рішення від яких залежить успіх проекту. Математична компетентність: уміння виконувати математичні підрахунки під час використання певних матеріалів і елементів об’єкта проектування.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Майстерня Святого Миколая

Номер слайду 2

ЕПІГРАФ УРОКУ: Ніколи не соромсязапитувати про те, чого не знаєш

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Новорічні іграшки ХІХ століття

Номер слайду 5

Новорічні іграшки 1930-тих років

Номер слайду 6

Новорічні іграшки 1950-60 років

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Сучасні ялинкові іграшки

Номер слайду 10

Ялинкові іграшки своїми руками

Номер слайду 11

Символи наступного року.

Номер слайду 12

Символ 2023 року за східним календарем — Чорний Водяний Кролик Кролик — символ довголіття, жвавості та біганини. Зазвичай роки Кролика наповнені непередбачуваними подіями та карколомними поворотами. 

Номер слайду 13

Тема уроку. Форма і конструкція новорічної іграшки. Моделювання та конструювання новорічної іграшки. Презентація ескізного проекту

Номер слайду 14

Мета уроку: Створити новорічні прикраси для ялинки

Номер слайду 15

Цілі на урок. Хочу дізнатися…. Хочу зробити…. Бажаю здійснити….

Номер слайду 16

Майстерня ялинкових прикрас

Номер слайду 17

ПРАВИЛА БЕЗПЕЧНОЇ РОБОТИВправа «Продовж речення»1. Ножиці слід передавати … (з замкненими лезами, кільцями від себе).2. Під час роботи з ножицями не можна … (розмахувати ними, підходити до працюючого).3. На робочому місці слід дотримуватись … (чистоти та порядку).

Номер слайду 18

VI. Підбиття підсумків уроку.1. Що нового дізналися на уроці?2. З яким матеріалом ви працювали?3. Чи задоволені ви роботою: А) На уроці я працював активно чи пасивно?Б) Сьогодні на уроці я старався чи не старався?В) Мій настрій покращився чи погіршився?Г) На уроці у мене все вдалося чи щось не вдалося?

Номер слайду 19

Оцінюємо учнів. Проектуєте та виготовляєте вироби. Застосовуєте технології декоративно – ужиткового мистецва. Виявляєте самозарадність у освітньому процесі

pptx
Пов’язані теми
Технології, 5 клас, Презентації
Додано
20 лютого 2023
Переглядів
391
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку