Презентація "Солоне тісто"

Про матеріал
Формування предметних компетентностей: забезпечити застосування знань про виготовлення виробів із пластеліну, моделювання та конструювання виробів. Фрмування ключових компетентностей: уміння вчитися, уміння самостійно створювати умови для реалізації власних навчальних занять уроку. Спілкування рідною мовою, уміння використовувати рідну мову для побудови взаємовигідної комунікації з учасниками проєкту. Ініціативність і підприємливість: уміння приймати відповідні рішення від яких залежить успіх проєкту. Математична компетентність: уміння виконувати математичні підрахунки під час використання певних матеріалів і елементів об’єкта проектування.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Солоне тісто»

Номер слайду 2

Все із доброго чи злого, Починається з малого. День турботою почнеться. Все довкола усміхнеться. Проганяй мерщій дрімотуІ рукам давай роботуІ роби невтомно, вміло,Хоч мале та добре діло.

Номер слайду 3

Пекарня “Віри, Надії, Любові ”

Номер слайду 4

Паска

Номер слайду 5

Український коровай

Номер слайду 6

Виготовлення сувеніру з солоного тіста.

Номер слайду 7

Мета уроку:

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Солоне тісто — це дуже хороший, м’який матеріал для ліплення. З давніх-давен з солоного тіста ліпили:обереги;дитячі іграшки. Зараз цей вид творчості стає популярним, з тіста можна виготовляти: Предмети декору;Фігурки, іграшки;Картини

Номер слайду 10

Правила безпечної праці1. Роботу розпочинати лише з дозволу вчителя.2. Не працюй несправним інструментом, використовуй інструмент лише за призначенням.3. Не користуйся інструментом, правила користування яким не вивчені.    5. Не носи в кишенях інструменти (ножиці,  шила, голки, та інші колючі і різальні інструменти).6. Інструменти та обладнання зберігай лише в призначених для цього місцях.7. Будь уважним: не розмовляй, не відволікайся .8. Під час роботи тримай своє робоче місце в порядку і чистоті. 

Номер слайду 11

Валентинки

Номер слайду 12

VI. Підбиття підсумків уроку.1. Що нового дізналися на уроці?2. З яким матеріалом ви працювали?3. Чи задоволені ви роботою: А) На уроці я працював активно чи пасивно?Б) Сьогодні на уроці я старався чи не старався?В) Мій настрій покращився чи погіршився?Г) На уроці у мене все вдалося чи щось не вдалося?

Номер слайду 13

Оцінюємо учнів. Проектуєте та виготовляєте вироби. Застосовуєте технології декоративно – ужиткового мистецва. Виявляєте самозарадність у освітньому процесі

pptx
Пов’язані теми
Технології, 5 клас, Презентації
Додано
20 лютого 2023
Переглядів
309
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку