Презентація "Об’єкти Євразії, які віднесені до списку Світової природної спадщини ЮНЕСКО: Національний парк «Долина квітів» (Індія)"

Про матеріал
Матеріал даної презентації можна використати для демонстрації учням як приклад створення учнями власних презентацій до теми "Об’єкти Євразії, які віднесені до списку Світової природної спадщини ЮНЕСКО"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

об’єкти Євразії, які віднесені до списку Світової природної спадщини ЮНЕСКОНаціональний парк «Долина квітів» (Індія) ПІДГОТУВАЛА ВЧИТЕЛЬ Криворізьської загальноосвітньої школи № 65 Линькова Наталія Афанасіївна

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Національний парк Долини квітів (округ Chamoli, найближче місто – Джошімат) знаходиться у Західних Гімалаях в штаті Уттаракханд. Площа парку – 87,50 км². Відомий різноманітністю флори і мальовничими луками ендемічних високогірних квітів. В 1980 р. Долина квітів за наказом уряду 4278/XIV-3-66-80 відповідно до положень Закону про захист дикої природи 1972 з метою збереження її флори була оголошена Національним парком. В 1982 р. парк перейменовано в Нанда-Деві, а 1988 – рік створення Нанда Деві Національного біосферного заповідника (223 674 га) з національним парком в якості основної зони (62 462 га) і буферної зони (514 857 га) навколо обох вузлів.

Номер слайду 4

Власне сама Долина квітів являє собою долину в довжину 8 кілометрів і 2 км в ширину. Долина має три субвисокогірні межі: межу для дерев (3200 – 3500 м), нижню високогірну межу (3500 – 3700 м) та вищу високогірну межу (вище 3700 м).

Номер слайду 5

Практично все навколо в Долині Квітів – рідкість. Менш ніж на 2500 гектарах росте понад 600 видів субальпійських, альпійських і високогірних рослин, таких, як гімалайський клен і блакитний мак, які поряд із ще трьома видами не зустрічаються ніде більше. Ще 31 вид визнані зникаючими, а 45 інших – є лікарськими рослинами, щодня застосовуваними місцевими жителями.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Багата різноманітністю територія парку є домом для рідкісних видів тварин, у тому числі азійського чорного ведмедя, сніжного барса, кабарги, бурого ведмедя, червоної лисиці і блакитного барана. Серед птахів в парку мешкає гімалайський монал-фазан (Lophophorus impejanus) та інші види птахів великих висот.

Номер слайду 10

Турагенції запрошують!!!Оголошення для бажаючих відвідати Національний парк «Долина квітів»Вам потрібно отримати дозвіл від Лісового департаменту Гхангарії, який буде дійсним протягом трьох днів. Відвідування та екскурсії дозволяються тільки в денний час. Вночі відвідувачам не дозволяється залишатися на території Національного парку, розміститися можна в Гхангарії. Найкращий час для відвідування Долини квітів в серпні та вересні. Щоб дістатися до Долини квітів потрібно пройти пішки близько 17 км. Найближче велике місто Джошімат, до якого легко доїхати з Харідвару або Деградуна (270 км від Джошімата). З Делі можна сісти на поїзд до Харідвару, а потім відправитися на автобусі в Говіндхат через Рішікеш.

Номер слайду 11

Дякую за Увагу!

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Яшина Катерина Миколаївна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
7 квітня 2020
Переглядів
4453
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку