Презентація "Онлайн-дошка Padlet. ІдеЇ для вчителя"

Про матеріал
Padlet – це віртуальна дошка, на якій можна розміщувати текстові нотатки, зображення, фотографії (у тому числі з веб-камери Вашого пристрою), файли і посилання на зовнішні ресурси. Ви можете переміщувати картки-елементи на дошці, додавати коментарі під окремими картками та працювати з дошкою разом з іншими. Коли дошка готова, Ви можете поділитися нею в соцмережах, вбудувати її в сайт, експортувати в різних форматах, роздрукувати, і навіть створити для неї QR-код. Основні можливості сервісу 3 віртуальних дошки у безкоштовній версії необмежена кількість учасників автоматичне збереження змін можливість коментування можливість модерування та встановлення режимів доступу (лише перегляд, редагування, адміністративний доступ) підтримка великої кількості форматів (зображення, відео, аудіо, таблиці, документи тощо)
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Онлайн-дошка Padlet. ідеЇ для вчителя

Номер слайду 2

Що таке онлайн-дошка Padlet?Padlet – це зручний та простий у використанні веб-сервіс для зберігання, організації та спільної роботи з різним контентом (документи, матеріали). Дана віртуальна дошка безмежна у кількості створюванихсторінок, а також підтримує кирилицю. У навчальних закладах даний вебсервіс буде зручним інструментом при організації колективної діяльності.

Номер слайду 3

Які типи інформації можна розмістити на онлайн дошці Padlet?робити текстові нотатки, завантажувати файли (word, pdf, jpg, png), розміщувати гіперпосилання (лінки), знаходячи їх безпосередньо у вбудованому в онлайнову дошку пошуковику, робити миттєві фото (Snap), записувати і розміщувати відео- та аудіонотатки, додавати позначки, зроблені вручну, знаходити і додавати точки на мапі (у Padlet вмонтовано доступ до карт Google), поширювати пряме покликання на іншу дошку Padlet. запис відео з екрану, завдяки якій можна зняти короткий скрінкаст і відразу ж розмістити його на онлайн-дошці.

Номер слайду 4

Для реєстрації Для реєстрації на сайті padlet.com можна використати електронну пошту або наявний акаунт Google чи Microsoft. ЦІКАВО! Працювати з Padlet можливо й без реєстрації, для цього достатньо натиснути кнопку Создать стену на головній сторінці сервісу, але в цьому разі дошка буде доступною для редагування тільки 24 години.

Номер слайду 5

Особиста сторінка користувача Padlet (після реєстрації)

Номер слайду 6

дошки Padlet. При створенні дошки Padlet пропонуються різноманітні типи розміщення матеріалів (пусті дошки). В процесі роботи з дошкою тип розміщення матеріалів можна змінити за допомогою опції “Змінити формат” (у додатковому меню Padlet додаткове меню у верхньому правому кутку дошки).

Номер слайду 7

Пуста віртуальна дошка(налаштування)При створенні віртуальної дошки потрібно дати їй назву, а також (за бажанням) додати опис. Фон можна вибрати із запропонованих або завантажити власний.

Номер слайду 8

Параметри конфедеційностіВ налаштуваннях можна встановити доступ до створеної дошки, він може бути як публічним, так і приватним.

Номер слайду 9

Наповнення дошки. Додавати дописи на стіну можна за допомогою кнопки Padlet кнопка плюс у нижньому правому кутку дошки або подвійним кліком лівої кнопки миші у будь-якому місці дошки.

Номер слайду 10

Організація сумісного доступу користувачів до дошки. Кожна дошка має свою унікальну адресу, яку можна повідомити іншим користувачам з метою спільного наповнення та редагування. У вікні, що відкриється задайте відповідний рівень доступу до дошки

Номер слайду 11

Padlet на уроках зарубіжної літератури

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Padlet у виховній роботі

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Дякую за увагу!Надихаючих Вам дошок!

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Щербина Лариса
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
22 лютого 2023
Переглядів
3783
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку