Презентація "ОРГАНІЗАЦІЯ ОСВІТНЬОЇ ДИСТАНЦІЙНОЇ РОБОТИ В СИСТЕМІ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ. ГРАЮЧИСЬ-НАВЧАЄМОСЬ

Про матеріал
Презентація створена для ознайомлення всіх учасників освітнього процесу з цифровими інструментами сучасного педагога.Як створити  дистанційне навчання зі здобувачами освіти в дошкільному закладі? Що використати в своїй роботі, щоб було цікаво дітям? Як зацікавити батьків? Як отримати бажання батьків займатися з дітьми? Як створити зворотній зв'язок з батьками? Я спробувала дати відповідь та організувати роботу в умовах карантину.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

СДНЗ №65 « Лукомор’я» Ткаченко Людмила Іванівна2021 Організація освітньої дистанційної роботи в системі дошкільної освіти ”Граючись – навчаємось”

Номер слайду 2

Карантин 2020 Як створити  дистанційне навчання зі здобувачами освіти в дошкільному закладі?Що використати в своїй роботі, щоб було цікаво дітям? Як зацікавити батьків?Як отримати бажання батьків займатися з дітьми?Як створити зворотній зв'язок з батьками? Я спробувала дати відповідь та організувати роботу в умовах карантину.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Padlet. Padlet: https://padlet.com/ - Це універсальна он лайн - дошка з інтуїтивним інтерфейсом, яку легко опанувати та просто застосовувати в навчальному процесі.

Номер слайду 6

Створення онлайн - дошки Padlet Дистанційне навчання, група № 5. СДНЗ №65 "Лукомор'я"

Номер слайду 7

Платформа “ Всеосвіта”Освітній проект “ Всеосвіта” – це сучасна платформа, яка допомагає педагогам професійно зростати та підвищувати педагогічну майстерність. Тут є всі необхідні інструменти для організації дистанційного навчання.

Номер слайду 8

Learningapps. На інтерактивних та мультимедійних навчальних блоках  Learningapps  розробила свої власні вправи відповідно віку дітей.

Номер слайду 9

Learning. Найбільша освітня платформа для дошкільників www.learning.ua/Мета Learning.ua – надати дітям інструмент доступного та практичного навчання. Здобувати нові знання легше, якщо навчання подається як гра.

Номер слайду 10

Маленькі вчинки призводять до великих результатів

pptx
Додано
18 вересня 2022
Переглядів
966
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку