Презентація Освітні можливості мережі Internet на уроках суспільних дисциплін або Bring your own devices

Про матеріал
Bring your own devices (BYOD) Приносьте із собою ваші девайси (пристрої) – технології, за яких для занять активно використовують смартфони, ноутбуки, планшети, які є власністю самих учнів. Педагогу треба йти в ногу з часом і також використовувати гаджети та девайси, але вже у професійній діяльності. До вашої уваги пропоную невеличкий огляд безкоштовних додатків для смарфонів з Рlay Маркет, які можна використати в навчальному процесі, підготовці до нього, та в позаурочній діяльності.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Освітні можливості мережі Internet на уроках суспільних дисциплін або Bring your own devices. З досвіду роботи Попович М.І. ПЕРЕЧИНСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ

Номер слайду 2

Bring your own devices (BYOD)Приносьте із собою ваші девайси (пристрої) – технології, за яких для занять активно використовують смартфони, ноутбуки, планшети, які є власністю самих учнів. Навчання може стати продуктивнішим зі смартфонами, оснащеними навчальними застосунками. Л. Скотт

Номер слайду 3

Українська революція 1917 - 1921 Історична вікторина з елементами стратегії. 82 питання на знання подій, діячів, місць і документів.

Номер слайду 4

Перша світова війна. Довідник. Додаток містить опис першої світової війни.

Номер слайду 5

Історія Другої світовоїВ додатку статті (258) про головні події, відомих людей, техніку Другої світової. Велика кількість світлин (829). На російській мові.

Номер слайду 6

Історичний календар. День в історії. Безліч даних. Додаток використовує тільки самі факти історії аж до поточної дати з Вікіпедії. Зміст на декількох мовах. Режим без зв'язку. Widget. Порядок денний для улюблених подій.

Номер слайду 7

Українознавство Дана гра це суміш кросворду та дитячої гри «Шибениця» і дозволяє перевірити знання гравця з географії, історії та культури України. Всі питання взято з підручників з 5 по 12 класи, з тестів ЗНО.

Номер слайду 8

Атласи для 10 та 11 кл. Атласи містить історичні карти. А також: фотографії, короткий виклад навчального матеріалу і тестування.

Номер слайду 9

Підготовка до ЗНОЗручний засіб для підготовки до ЗНО в будь-якому місці і в будь-який час. Повна відповідність чинній програмі ЗНО.

Номер слайду 10

ЗНОПрограма-гра для тренування візуального розпізнавання історичних діячів, пам'яток архітектури та мистецтва за програмою ЗНО.

Номер слайду 11

online Інтелектуальна гра з історії, з можливістю гри з іншими гравцями.16 тем і більш як 2500 питань, база постійно поповнюється. На російській мові.

Номер слайду 12

Симулятори ХХ ст. альтернативна історія. / Україна. Стратегія. Ви зможете відчути себе керівником держави.

Номер слайду 13

Месенджери, сканери, пошукові сервіси, читання QR кодів. Для обміну інформацією та спільною роботою над проектами.

Номер слайду 14

Віртуальні екскурсіїВіртуальні музеї можуть використовуватися в освітній діяльності, забезпечуючи доступ до всіх необхідних експонатів.

Номер слайду 15

Тести online Широкий вибір ресурсів для швидкої перевірки знань за темами:https://test.izno.com.ua/https://onlinetestpad.com/ua/tests/historyhttps://naurok.com.ua/test/istoriya-ukra-nihttps://vseosvita.ua/test

Номер слайду 16

IN SHOTЗастосування девайсів руйнує традиційний урок, однак дає абсолютно нові можливості в навчанні. Учні із захопленням сприймають ці можливості, але вони вимагають від педагога нових навичок роботи. Керує класом й організовує процес навчання викладач, девайси – допоміжний засіб. Педагог встановлює правила роботи з девайсами і слідкує за неухильним їх дотриманням.

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
5 лютого 2020
Переглядів
506
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку