Презентація " П`ять місць на Землі,де не буває літа"

Про матеріал

Презентація створена для теми "Атмосфера" при виченні погоди та клімату Землі. Для її створення використано матеріали Інтернету, що спробували пояснити аномально холодну погоду в березні цього року...

Зміст слайдів
Номер слайду 1

5 місць на Землі, де не буває літа 13 березня 2018, 17:33 https://www.meteoprog.ua/ru/news/62312/?utm_campaign=940099&utm_source=SendPulse&utm_medium=push

Номер слайду 2

Царство вічної зими: де ніколи не буває літа

Номер слайду 3

В передень нового похолодання можна підбадьорити себе думкою, що жителям тих місць, ще гірше, ніж нам. Якщо в Україні прихід весни та тепла вікладаються до кінця березня, то жителям Гренландії весь час випадає жити посеред вічної зими.

Номер слайду 4

1.Гренландія, Данія

Номер слайду 5

Гренландію недарма називають одним з найхолодніших місць на Землі. Зміна сезонів тут проходить не так яскраво та виразно як у нас. Температура близько 40 градусів морозу зимою, змінюється на 7 градусов тепла - летом.

Номер слайду 6

2.Антарктида, станція Восток

Номер слайду 7

Станція Восток – абсолютно холодне місце в світі. Найвища температура, зафіксована на станції Восток в Антарктиді, становила 13,6 градуса тепла. Найнижча температура повітря зареєстрована на рівні 89,2 градуса Цельсія.

Номер слайду 8

3.Якутск, Росія

Номер слайду 9

Столиця республіки Саха офіційно стала найхолоднішим великим містом в світі. Понад 250 000 осіб живуть при середньорічнійй температурі близько 10 градусов Цельсієм. Влітку температура повітря в Якутьку прогрівається максимум до 15 градусів тепла.

Номер слайду 10

Жителі Барроу насолоджуються Північним Сяйвом 9 месяців в році. Середня температура повітря влітку в Барроу рідко поднімається више 8 градусів Цельсія. 4.Барроу, США

Номер слайду 11

5.Снедж, Канада Літо в канадському місті Снедж наступає дуже пізно та радує місцевих жителів температурою повітря в межах 5 градусів Цельсія.

Номер слайду 12

Ось де живе Снігова королева… А спробуйте відшукати на просторах Інтернету матеріал про найхолодніші місця в нашій країні! Або ж про найжаркіші місця нашої плданети!

ppt
Додано
15 серпня 2018
Переглядів
980
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку