Презентація "Панно з пластиліну"

Про матеріал
Презентація створена як доповнення до розробки уроку на тему Панно або картина з пластиліну
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Кременчуцька гімназія № 24 Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської областіПанно з пластиліну. Вчитель. Вікторія Мараховка

Номер слайду 2

Панно – це елемент декору приміщення, який покликаний прикрашати стіни,стелі, а іноді навіть фасади будівель.

Номер слайду 3

Панно – сучасний і дуже стильний спосіб прикрасити будь-який інтер'єр. Чим у такому разі панно відрізняється від звичайної картини, адже і те і інше служить для прикраси інтер'єру? Перш за все, способом свого виготовлення. Якщо картиною вважається твір живописного мистецтва, то панно може бути: скульптурним, мозаїчним, тканинним, дерев'яним, з каменю,керамічні,графічні, з пластиліну, дзеркальні і навіть пластиковим.

Номер слайду 4

скульптурні панно - є об'ємними, що якісно відрізняє їх від інших видів панно. Такі міні-скульптури виконуються з гіпсу, фактурної штукатурки, металу. Їх збирають прямо на стіні. Вони можуть виглядати окремими елементами або знаходити нечіткі цільні форми. Головною перевагоює вологостійкість, що дозволяє використовувати декор у ванній кімнаті без обмежень і додаткових робіт. Тканинні панно - це стародавні прикраси, створювані за допомогою аплікації або вишивки на полотні (різноманітні вишиті картини, гобелени та аплікації на тканині. Вони можуть бути виконані вручну або серійно у формі машинної вишивки)

Номер слайду 5

Дерев'яні панно Вони створюються з різних порід дерев. Такі об'ємні зображення збираються з окремих шматків і доповнюються бурштином, сріблом та іншими напівкоштовними каменями. В результаті створюється цілісна картина з певним сюжетом і природністю. Ннайчастіше це панно з абстрактним сюжетом. Кам'яні панно Вони досі залишаються рідкістю. Найчастіше такі панно нагадують мозаїчні зображення зі складною сюжетною лінією. Їх ручне виготовлення створює приємне відчуття натурального матеріалу, що передає людини власну історію і красу.

Номер слайду 6

Графічні панно на відміну від мальованих або написаних картин, цей вид панно виконується за допомогою сучасних видів друку, включаючи фотодрук. Сюди ж можна віднести репродукції картин. Дзеркальні панно

Номер слайду 7

Панно з пластиліну. Пластилін (італ. plastilina, від дав.-гр. πλαστός — ліпний) — матеріал для ліплення. Виготовляється з очищеного і подрібненого порошку глини з доданням воску, сала та інших речовин, що перешкоджають висиханню. Буває різнобарвним. Слугує для виконання фігур ескізів для скульптурних робіт, невеликих моделей, виробів малих форм.

Номер слайду 8

Мінімаркетингове дослідження

Номер слайду 9

Модель 1 Модель 2 Модель 3

Номер слайду 10

Успіху в роботі 

pptx
Додано
19 листопада 2022
Переглядів
1325
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку