Презентація "Паралімпійські чемпіони України"

Про матеріал
Діти повинні знати героїв України. І ми не можемо обійти цю тему сторонрю тому розповідайте дітям про наших героїв!
Зміст слайдів
Номер слайду 1

паралімпійські чемпіони України. Паралімпійські (параолімпійські) ігри — міжнародні спортивні змагання для людей з інвалідністю.

Номер слайду 2

Шишкова Оксана— українська лижниця, біатлоністка. У десятирічному віці у неї почав погіршуватися зір і вона отримала інвалідність з дитинства по зору,є фіналісткою кубку світу 2009 року. Має : 5 бронзових медалей 3 срібні 2 золота

Номер слайду 3

Яровий Максим Володимирович— український біатлоніст, лижник. Дворазовий срібний та бронзовий призер1 золото У віці 15 років у результаті нещасного випадку — впав з містка на насипу — з 8-метрової висоти, пошкодивши хребет.

Номер слайду 4

Тарас Михайлович Радь — український лижник та біатлоніст. У 14 років Тарас Радь пошкодив ногу. Через неналежне лікування рани розпочалось зараження, тому ногу ампутували нижче коліна. Багаторазовий чемпіон та призер України.

Номер слайду 5

Віталій Володимирович Лук'яненко — український лижник, біатлоніст. Дворазовий чемпіон. Мав невеликі вади зору, тому спершу займався лижними гонками зі здоровими спортсменами. Суттєве погіршення спричинили його перехід у паралімпійську збірну.

pptx
Додано
23 листопада 2021
Переглядів
2397
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку