Презентація "Педагогічний турнір "Формування ключових компетентностей учнів"

Про матеріал

Даний матеріал стане в нагоді заступникам директорів з НВР при проведенні нестандартних форм методичної роботи в школі.Під час проведення педагогічного турніру змагаються дві команди - "Золота молодь" (молоді вчителі) та "Короновані наставники" (досвідчені вчителі).

Зміст слайдів
Номер слайду 1

в Мостівському НВК Педагогічний турнір

Номер слайду 2

Турнір — спортивне змагання з ігрових видів спорту зі значним числом учасників — гравців, або команд. Турніри можуть проводитися, як короткий захід в певному місці, або як довготривала система матчів, що триває впродовж значного часу (сезон), і проводиться з роз'їздами команд2 Що таке “турнір”?

Номер слайду 3

Види турнірів3 Шаховий. Волейбольний. Футбольний Боксерський. Тенісний та ін.

Номер слайду 4

Історія турнірів4 Лицарський турнір — військове змагання лицарів у середньовічній Західній Європі. Імовірно, турніри почали проводитись з другої половини XI століття. Батьківщина турнірів — Франція. Батьком турніру називають Жоффруа де Прейлі (перша половина XI століття). Призначення турніру — демонстрація бойових якостей лицарів, що складали головну військову силу Середньовіччя.

Номер слайду 5

5

Номер слайду 6

Педагогічний турнір6 Формування. Ключових. Компетентностейучнів

Номер слайду 7

7 В турнірі беруть участь 2 команди. Золота молодь. КОРОНОВАНІ НАСТАВНИКИ

Номер слайду 8

Правило 1. Виявляйте щирий інтерес до інших людей. Правило 2. Посміхайтесь. Правило 3. Пам’ятайте, що для людини звук її імені – найсолодший і найважливіший звук людської мови. Правило 4. Будьте хорошим слухачем. Спонукайте інших розповідати про себе. Правило 5. Ведіть розмову в колі інтересів вашого співрозмовника. Правило 6. Дайте можливість людям відчути їхню значущість і робіть це щиро.8 Правила педагогічного спілкування

Номер слайду 9

ПРИВІТАННЯ9 Конкурс 1

Номер слайду 10

Підберіть правильне визначення10 Компетентний –це той, хто знає, обізнаний у певній галузі; який має право за своїми знаннями або повноваженнями робити або вирішувати що-небудь, судити про що-небудь. Компетенція – це коло повноважень якої-небудь установи або особи; коло питань, в яких дана особа має знання, досвід. Компетентність -певна сума знань у особи, яка дозволяє їй судити про що-небудь, висловлювати переконливу, авторитетну думку.

Номер слайду 11

Завдання 211 Спілкування державною мовою «Казкотерапія»Кожна команда отримує зачин казки, а її завданням буде – дописати твір, дотримуючись таких умов: треба дописати 10 речень; розповідь має бути логічною, а кінець – щасливий.

Номер слайду 12

Завдання 312 Соціальні і громадянські компетентностіПерегляньте відеоролик і дайте відповідь на запитання «Який ефективний спосіб поведінки в конфліктній ситуації запропоновано героям мультика?Доведіть переваги такого методу виходу з конфлікту.»

Номер слайду 13

Завдання 413 Математична грамотність. Компетентність в природничих науках. Спілкування іноземною мовою. Передати мелодію пісні своїй команді,щоб команда могла відгадати пісню

Номер слайду 14

Завдання 514Інформаційно – цифрова компетентність «Вірю – не вірю»

Номер слайду 15

Завдання 615 Здорове життя

Номер слайду 16

Бій капітанів16 Підприємливість«Скатеркою дорога»

Номер слайду 17

Завдання 717 Загальнокультурна грамотність«В загальних рисах»

Номер слайду 18

Завдання 818 Уміння навчатися впродовж всього життя «Слова на вітер»

Номер слайду 19

Підсумки19 Нагородження переможця

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
17 січня 2018
Переглядів
1185
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку