Презентація "Переміщення слайдів презентації. Режим показу та зміни слайдів"

Про матеріал

Презентація по темі уроку + додаткова презентація практичне завдання "відсортуй слайди так, щоб вийшла казка "колобок".....

.....1.Як переглянути презентацію?

2.Які клавіші використовують для переходу до наступного або попереднього слайду?

3.Як видалити слайд?

4.Як змінити послідовність слайдів?

●§Презентація – це набір слайдів, де є текст, графічні об'єкти, кнопки керування, звук, відео, анімація – три основні компоненти мультимедіа

§Слайд – це фрагмент презентації, в межах якого виконується робота над її об'єктами.)


Зміст слайдів
Номер слайду 1

ПЕРЕМІЩЕННЯ СЛАЙДАМИ ПРЕЗЕНТАЦІЇ. РЕЖИМ ПОКАЗУ ПРЕЗЕНТАЦІЇ ТА РЕЖИМ ЗМІНЮВАННЯ СЛАЙДІВ3 клас

Номер слайду 2

Редактор презентацій. Power point. Презентація – це набір слайдів, де є текст, графічні об’єкти, кнопки керування, звук, відео, анімація – три основні компоненти мультимедіа. Слайд – це фрагмент презентації, в межах якого виконується робота над її об’єктами.)

Номер слайду 3

У середовищі Power Point. Слайди презентації можна:

Номер слайду 4

Щоб переглянути презентацію слід вибрати кнопку Показ слайдів, що розташована у верхньому лівому куті вікна Power Point , або кнопку F5 в верхньому рядку клавіатури. Звичайний режим роботи презентації призначений для розміщення та редагування об'єктів на слайді. Для запуску перегляду презентації з того слайда, що знаходиться в робочій області програми, призначений режим Показу слайдів. Для виходу з режиму Показу слайдів потрібно натиснути клавішу Esc або виконати команду з контекстного меню на слайді Завершити показ. Переглядати ескізи слайдів усієї презентації можна у режимі Сортувальника слайдів. Змінити послідовність слайдів найзручніше в режимі Сортувальника слайдів.

Номер слайду 5

Робота із слайдами. Для видалення слайда з презентації потрібно виділити слайд та натиснути клавішу Delete або виконати команду з контекстного меню Видалити слайд.видалення. Щоб перемістити слайд, його виділяють та переміщують за натисненої лівої кнопки миші в потрібне місце .перемістити. Практичне завдання. Відсортуйте слайди і внесіть зміни так, щоб вийшла казка.

Номер слайду 6

пригадаємо. Як переглянути презентацію?Які клавіші використовують для переходу до наступного або попереднього слайду?Як видалити слайд?Як змінити послідовність слайдів?

Номер слайду 7

Колобок. Народна казка

Номер слайду 8

Послухалась баба, пішла в хижку, назмітала в засіку борошенця, витопила в печі, замісила гарненько борошно, спекла колобок та й поклала на вікні, щоб простигав.

Номер слайду 9

— Бабусю! Спекла б ти колобок! — Та з чого ж я спечу, як і борошна нема? — От, бабусю, піди в хижку та назмітай у засіку борошенця, то й буде колобок.

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Були собі дід та баба та дожились уже до того, що й хліба нема. Дід і просить:

Номер слайду 14

Номер слайду 15

А він лежав, лежав на вікні, а тоді з вікна на призьбу, а з призьби на землю в двір, а з двору за ворота та й побіг покотився дорогою.

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

r

Номер слайду 19

r

Номер слайду 20

r

Номер слайду 21

r

Номер слайду 22

Біжить та й біжить дорогою, коли це назустріч йому зайчик. — Колобок, колобок, я тебе з'їм! — Не їж мене, зайчику-лапанчику, я тобі пісеньки заспіваю: — Ану заспівай!Я по засіку метений,Я із борошна спечений,—Я від баби втік,Я від діда втік,То й від тебе втечу! Та й побіг знову. Біжить та й біжить...

Номер слайду 23

r

Номер слайду 24

Перестріває його вовк: — Колобок, колобок, я тебе з'їм! — Не їж мене, вовчику-братику, я тобі пісеньки заспіваю. — Ану заспівай!Я по засіку метений,Я із борошна спечений,—Я від баби втік,Я від діда втік,Я від зайця втік,То й від тебе втечу! Та й побіг...

Номер слайду 25

Кінець. А хто слухав молодець!

Номер слайду 26

Номер слайду 27

Аж іде ведмідь. — Колобок, колобок, я тебе з'їм! — Не їж мене, ведмедику, я тобі пісеньки заспіваю. — Ану заспівай!Я по засіку метений,Я із борошна спечений,—Я від баби втік,Я від діда втік,Я від зайця втік,Я від вовка втік,То й від тебе втечу! Та й побіг.

Номер слайду 28

rr

Номер слайду 29

r

Номер слайду 30

Біжить та й біжить дорогою... Стрічається з лисичкою: — Колобок, колобок, я тебе з'їм! — Не їж мене, лисичко-сестричко, я тобі пісеньки заспіваю. — Ану заспівай!Я по засіку метений,Я із борошна спечений,—Я від баби втік,Я від діда втік,Я від зайця втік,Я від вовка втік,Від ведмедя втік,То й від тебе втечу! — Ну й пісня ж гарна! — каже лисичка.— От тільки я недочуваю трохи. Заспівай-бо ще раз та сідай до мене на язик, щоб чутніше було. Колобок скочив їй на язик та й почав співати: Я по засіку метений... А лисичка — гам його! Та й з'їла! 

Номер слайду 31

Кінець. А хто слухав молодець!

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Голоцукова Лідія Миколаївна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
19 квітня 2018
Переглядів
3879
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку