Презентація "Перші батьківські збори"

Про матеріал
Презентація створена для проведення батьківських зборів на платформі Zoom. Під час використання матеріалу можливе редагування.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Вітаю з початком шкільного життя!

Номер слайду 2

Що нового?Що цікавого?Допомогти розібратися. Контролювати виконання завдань. Терпіння і любов

Номер слайду 3

Лисеєнко Наталія Євгеніївна. Вчитель І категоріїЗвання «Старший вчитель»Стаж роботи – 25 років

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Сучасна школа. Педагогіка партнерства.

Номер слайду 6

Лінійка для перших і одинадцятих класів відбудеться1 вересня 2020 р. о 8.15

Номер слайду 7

Щодня приходимо в школу о 7.30 – 7.35 – о 7.40 ми за графіком заходимо до школи. Харчуємося в їдальні після першого уроку о 8.35. Харчування коштує 12.20 грн. (ті хто не платить, приносить із собою ланчбокс з їжею, заява на відмову від харчування). Оплата по квітанції в будь-якому банку. Харчування на ГПД – 20 грн. (горячий обід) – сплачуємо вчителю.

Номер слайду 8

Безкоштовно харчуються (один раз на день) пільгові категорії:багатодітні сім’ї (6 дітей і більше);малозабезпечені сім’ї (довідка про статус обов’язкова);діти із інвалідністю;вимушені переселенці;діти учасників АТО.

Номер слайду 9

Приблизний розклад уроків:{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A} Понеділок. Вівторок. Середа. Четвер. П’ятниця1 ЯПСФіз-ра. ЯПСФіз-ра. ЯПС2 Матем. ЯПСАнгл. мов. ЯПСАнгл. мов3 Англ. мов. ЯПСМатем. Музика Матем.4 ЯПСУкр. мов. Укр.мов. Укр. мов. Читання5 Читання Читання ЯПС Жодних Д/З не буде, все доопрацьовуємо на ГПД!!!

Номер слайду 10

Заходимо до школи на південні двері (з боку спортивного майданчика);На вході обробляємо руки дезінфектором;Після кожного уроку обов’язкове миття рук, багаторазові рушники заборонені, тому для класу потрібно буде придбати паперові рушники і рідке мило;Учням і вчителям початкових класів дозволено пересуватися по школі і працювати в класі без масок.

Номер слайду 11

Якщо вчитель помічає негаразди у здоров’ї дитини, повідомляє про це медсестрі, а далі за вказівками медперсоналу. Якщо хоч маленькі негаразди помічають батьки вдома – обов’язково залишаємо дитину вдома, але повідомляємо про це вчителя.

Номер слайду 12

Медичні довідки: обов’язкова форма 063 (щеплення), а форму 086 можна принести протягом місяця. Питний режим: у кожного своя пляшечка, але в класах дозволено мати кулери для поповнення пляшок. Батьки в школу не заходять в жодному разі

Номер слайду 13

Питання, які треба повторити: Зовнішній вигляд на святкову лінійку. Електронна адреса на Viber сьогодні. Роздрукувати, заповнити і принести до школи протягом суботи і неділі заяви в ГПД і анкети. На 1 вересня приносимо пенали, кольорові олівці, кольоровий папір, ножиці, клей і залишаємо у школі.

Номер слайду 14

pptx
Додано
18 лютого 2021
Переглядів
4029
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку