Презентація по темі "Стовпчасті діаграми"

Про матеріал

Презентація - добре допомагає учням засвоювати новий матеріал. Адже не всі учні мають слухову пам'ять і більшість мають зорову пам'ять. Саме тому презентація - це добра допомога вчителю у проведенні уроку.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

A D B C K O M L Перевіримо ваші знання

Номер слайду 2

Розподіл витрат родини

Номер слайду 3

Стовпчасті діаграми

Номер слайду 4

У колекції Романа три види марок: про птахів – 30 марок, про тварин – 40, про автомобілі – 50 марок. Побудуйте діаграми співвідношення між цими марками

Номер слайду 5

Побудова стовпчастої діаграми Обрати масштаб (1 см=10 марок) Зобразити величини прямокутниками, висоти яких є відповідними значеннями даних величин, виражених в обраному масштабі

Номер слайду 6

За діаграмою знайдіть відповідь на питання: Про що ця діаграма? Які одиниці виміру відкладаються вгору? Скільком одиницям відповідає одна поділка? Яка з річок має найбільшу довжину? Яка з річок має найменшу довжину?

Номер слайду 7

Побудуйте стовпчасту діаграму по використанню учнем 6-го класу вільного від навчання часу, визначив відсоток перебування на свіжому повітрі. Перегляд телевізора – 35% Заняття спортом -15% Допомога батькам -2% Читання книжок-19% Гра на комп'ютері -25% Який масштаб зручно обрати для побудови діаграми?

Номер слайду 8

Алгоритм побудови діаграми 1. Відкрити вікно програми Microsoft Word і натиснути на панелі інструментів кнопку 2. В першому рядку (замість слів 1кв, 2 кв і т.д) в кожній комірці ввести назви продуктів (Шпинат, Олія, Кріп, Зелена цибуля) 3. Під ними у наступному рядку ввести потрібні дані. 4. Дані в першому стовпчику та в рядках з написами 2 і 3 – витерти. 5. Клацнути мишкою за межами діаграми.

ppt
Додано
19 жовтня 2018
Переглядів
811
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку