Презентація:"Поняття блогу, різновиди блогів. Створення й оформлення блогу, публікація повідомлень та настроювання його параметрів."

Про матеріал

Сформувати поняття: блогу, ознайомити учнів з класифікацією блогів.Познайомитися з блогами, різновидами блогів. Засвоїти практичні навички в роботі по створенню власного блога на blogger.com.Розвивати координацію рухів, зорову пам'ять, вміння працювати з програмами, виконувати дії за зразком.Виховувати зосередженість, вміння застосовувати новий матеріал на практиці.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

1.Назвіть служби Інтернету. 2.Як спілкуються за допомогою електронної пошти ? 3.Як спілкуються за допомогою інтерактивного спілкування ? 4.Що таке ФОРУМ, ЧАТ ? 5.Перелічіть відомі вам браузери.

Номер слайду 2

Типи сайтів Статичні веб-сайти Веб-спільноти Інтернет-магазини Портали Блоги

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Блог (також блоґ, англ. blog, від web log, «мережний журнал», або «щоденник подій») — це веб-сайт, головний зміст якого — записи, зображення чи мультимедіа, що регулярно додаються. Для блогів характерні короткі записи тимчасової значущості.

Номер слайду 5

З історії блога Широке використання блогів почалось з 1996 року. В серпні 1999 року комп'ютерна компанія «Pyra Labs» із Сан-Франциско відкрила сайт Blogger. Це була перша безкоштовна блогова служба. Згодом Blogger був викуплений компанією Google. День Блога (Blogday, Блогдень) — відзначається щороку 31 серпня. Цього дня кожен користувач публікує у себе посилання на 5 інших блогів відмінних з тематики. Вперше свято відзначалося в 2005 році. Його придумали на Заході. Якщо перевести слово Blog в цифри, то вийде 3108, тобто 31 серпня. Так і народилася ідея цього дня святкувати День Блога (або Blog Day).

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Додатки Google

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Номер слайду 24

Додавання посилань, зображень та відео здійснюється за допомогою кнопок: - дозволяє додавати гіперпосилання до статті; - дозволяє додавати зображення до статті; - дозволяє додавати відеоролик до статті; - дозволяє розділити статтю на початок і продовження. Створення публікації

Номер слайду 25

Номер слайду 26

За допомогою пошукової системи знайти 5 блогів різних видів (наприклад, особистий, примарний, музичний, мікроблог тощо), вивчити їх зміст, дизайн, структуру та заповнити таблицю. Домашнє завдання

ppt
До підручника
Інформатика (рівень стандарту) 11 клас (Лисенко Т.І., Ривкінд Й.Я., Чернікова Л.А., Шакотько В.В.)
Додано
4 липня 2018
Переглядів
10238
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку