Презентація:"Служби онлайнового документообігу. Спільна робота з онлайновими документами."

Про матеріал

Ознайомити учнів із середовищем для спільної роботи з документами та службами онлайнового документообігу; пояснити особливості колективного виконання завдань з опрацювання даних та спільної роботи з онлайновими документами; дати уявлення про колективний проект та розробити його на уроці.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Служби онлайнового документообігу. Спільна робота з онлайновими документами

Номер слайду 2

«Як організувати написання спільної статті до газети за допомогою Інтернету?». Електронна пошта Служби миттєвого спілкування Відеодзвінки Робота з онлайновими документами в Google.

Номер слайду 3

Способи спільної роботи з документами 1. Напівофіційне співавторство. 2. Офіційне співавторство. 3. Додавання коментарів і рецензування. 4. Набори документів.

Номер слайду 4

Основні поняття електронного документообігу Документообіг Електронний документообіг (ЕДО) Електронний документ (ЕД) Електронний цифровий підпис (ЕЦП)

Номер слайду 5

Основні принципи електронного документообігу Однократна реєстрація документа, що дозволяє однозначно ідентифікувати документ в будь-якій інсталяції даної системи. Можливість паралельного виконання операцій, що дозволяє скоротити час руху документів і підвищити оперативність їх виконання. Безперервність руху документа, що дозволяє ідентифікувати відповідального за виконання документа (завдання) в кожен момент існування документа (процесу). Єдина (або погоджено розподілена) база документної інформації, що дозволяє унеможливити дублювання документів. Ефективно організована система пошуку документа, що дозволяє знаходити документ, володіючи мінімальною інформацією про нього. Розвинена система звітності за різними статусами і атрибутами документів, що дозволяє контролювати рух документів і приймати управлінські рішення, ґрунтуючись на даних звітів.

Номер слайду 6

Найпотужніші системи електронного документообігу в Україні: «MasterDoc» (www.bkc.com.ua); Система електронного документообігу «ДІЛО» (www.eos.com.ua); Програмно-методичний комплекс класу управління документами (Enterprise Content Management) і бізнес-процесами (Business Process & Workflow Management) (www.intalev.ua); Система електронного документообігу FossDoc (www.fossdoc. com.ua).

Номер слайду 7

Документи серверу Google дозволяють: мати доступ до своїх документів з будь- якого комп’ютера, підключеного до Інтернет; ідеально організувати процес під час віддаленої роботи; організувати одночасну роботу з одним документом для 30 осіб; проводити соціологічні дослідження.

Номер слайду 8

Навчаючи вчусь

Номер слайду 9

1 2

Номер слайду 10

3

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

До зустрічі !

ppt
До підручника
Інформатика (рівень стандарту) 11 клас (Лисенко Т.І., Ривкінд Й.Я., Чернікова Л.А., Шакотько В.В.)
Додано
4 липня 2018
Переглядів
4299
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку