презентація про учасників АТо на уроці-реквіємі

Про матеріал

В селі Рубанівка проживають люди, які є прикладом громадянина, патріота своєї країни. Вони були першими рубанівцями, які поповнили лави добровольців АТО.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Життя - мов спалах

Номер слайду 2

Номер слайду 3

В селі Рубанівка проживають люди, які є прикладом громадянина, патріота своєї країни. Вони були першими рубанівцями, які поповнили лави добровольців АТО.

Номер слайду 4

Мапа бойових дій на сході України

Номер слайду 5

Дата та місце народження: 22 січня 1982 р., с. с. Косаківка, Нижньосірогозький район, Херсонська область. Дата та місце загибелі: 2 березня 2015 р., с. Пищевик, Волноваський район, Донецька область. Звання: Старший сержант. Посада: Інструктор команди спеціальних операцій. Підрозділ: 801-й окремий загін боротьби з підводними диверсійними силами та засобами.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Обставини загибелі: Загинув 2 березня 2015 р. о 12:40 в районі Маріуполя між селами Павлопіль і Пищевик під час бойового зіткнення з російською диверсійно-розвідувальною групою. Разом з Олександром загинув мічман О. Стороженко.

Номер слайду 8

Герої не вмирають, їх пам’ятають вічно.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Дружину загиблого військового моряка Олександра Стрелюка Анастасію з пологового будинку зустрів колектив військово-морських сил. Вона народила донечку Олександру.

Номер слайду 11

Не дивіться на Україну, як на землю своїх батьків. Дивіться на неї, як на землю своїх дітей. І тоді прийдуть зміни... Святослав Вакарчук, український музикант, соліст групи «Океан Ельзи»

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Герої не вмирають!Слава Україні!

pptx
Додано
22 квітня 2018
Переглядів
3107
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку