Презентація Проєкт Країна здоров'я

Про матеріал
Щоб зберегти своє здоров’я, зміцнити його, реалізувати всі можливості, які надає людині природа, учні мають знати, як розпізнавати стан власного здоров’я, як запобігти хворобі, дії яких чинників потрібно уникати.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

КЗЗСО «Ліцей №142 імені П’єра де Кубертена» ДМРТермін виконання2017-2021 Підготувала:вчитель початкових класів. Шило Н. П. Дослідно-пошуковий , особистісний проект" Країна здоров'я"

Номер слайду 2

Актуальність обраної теми дослідження зумовлена необхідністю формування у підростаючого покоління дбайливого ставлення до власного здоров’я як до найважливішої людської цінності. Щоб зберегти своє здоров’я, зміцнити його, реалізувати всі можливості, які надає людині природа, учні мають знати, як розпізнавати стан власного здоров’я, як запобігти хворобі, дії яких чинників потрібно уникати. Актуальність обраної теми

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Мета проєкту:формувати в учнів свідоме ставлення до свого здоров'я, оволодіння навичками здорового способу життя та безпечної для здоров'я поведінки;розвивати уміння керувати власними емоціями, настроями, почуттями відповідно до конкретних умов та оціню­вати їх;виховувати турботу про своє здоров’я та здоров’я рідних, друзів та навколишніх. Завдання проєкту:формування уявлення про те, що здоров'я роз­глядається як єдине ціле;розвивання вмінь керувати собою і розв'язувати життєві конфлікти; вміння контактувати з людьми в соціумі, протистояти негативному впливу оточення;виховання потреби в здоров'ї як умови для розвитку гармонійно досконалої особистості учня у сучасному середовищі загальноосвітнього навчального закладу;організація співпраці з батьками з питань збереження та зміцнення здоров'я дітей.

Номер слайду 7

вміння керувати власними емоціями, настроями, почуттями відповідно до конкретних умов та оціню­вати їх;сформованість в учнів здорового способу життя, подолання перешкод на шляху до реалізації життєвої мети;уміння працювати над проектами, працювати в групах;використання в навчальному процесі власного досвіду дітей. Прогнозований результат:

Номер слайду 8

Напрямки роботи. Психічна складова. Соціальна складова. Духовна складова. Фізична складова

Номер слайду 9

Предметні тижні з правил безпечної поведінки. ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ «ПРАВИЛА ЗНАТИ – НЕБЕЗПЕКИ УНИКАТИ»ТИЖДЕНЬ ПОПЕРЕДЖЕННЯ НЕЩАСНИХ ВИПАДКІВ «ЗУСТРІЧ З НЕЗНАЙОМЦЯМИ»ТИЖДЕНЬ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ «ВОГНИЩЕ – ЦЕ НЕБЕЗПЕЧНО»

Номер слайду 10

Позакласні заходи«Козацькому роду нема переводу»«Ми теж громадяни України»«День Гідності і Свободи»«Подорож в країну Здоров'я»

Номер слайду 11

Тематичні виховні години «БЕРИСЯ ДРУЖНО – НЕ БУДЕ СУТУЖНО»«ПЛАНЕТА ТОЛЕРАНТНОСТІ»«ЦЕ – НАШЕ І ЦЕ - ТВОЄ»«ДЕРЕВО МІЦНЕ КОРІННЯМ, А ЛЮДИНА – ДРУЗЯМИ»

Номер слайду 12

Виставка малюнків«НІ ШКІДЛИВИМ ЗВИЧКАМ»«МИ ЗА ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ»

Номер слайду 13

Виставка фотографій«МІЙ УЮБЛЕНИЙ ВИД СПОРТУ»

Номер слайду 14

Заняття в басейніРухливі ігри на перервіФізкультхвилинки. Екскурсії в зелену зону

Номер слайду 15

Показник результативності: Сформували:поняття про взаємозв’язки людського організму з природним середовищем та вплив на нього соціального середовища;активну мотивацію щодо збереження і здоров'я і його самовдосконалення;уміння керувати своїми емоціями;стаття «Формування в молодших школярів уявлень і понять про здоровий спосіб життя засобами здоров’язбережувальних технологій»

pptx
Додано
21 вересня 2022
Переглядів
189
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку