Презентація. Проєктна робота "Бізнес-план. Перукарня " У Валерії".

Про матеріал
Проєктна робота "Перукарня "У Валерії"з теми "Взаємодія громадян і держави в досягненні суспільного добробуту". Може бути використана як зразок на практичному занятті "Створюємо бізнес-план власного підприємства".
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Бізнес-план. Перукарня«У Валерії»Дата розроблення 23.06.2020 Проєктна робота учениці 10 класу Процко ВалеріїКерівник: Чумаченко Л. Д.

Номер слайду 2

Всім привіт! Сьогодні я вирішила написати статтю про те як відкрити власну перукарню в моєму селищі Чаплинка, а точніше я підготую бізнес-план перукарні. Багато починаючих підприємців задумавши відкрити свою справу, стикаються з безліччю проблем, однією з яких є просте незнання бізнес-процесів. Що робити? Куди звернутися? Скільки потрібно грошей для бізнесу? І ще сотні питань які задають відвідувачі мого сайту, які хочуть відкрити перукарню. Так що давайте знайдемо відповіді на ці питання і пройдемо весь шлях від реєстрації перукарні до просування її на ринку послуг.

Номер слайду 3

Кожна жінка прагне бути красивою і неперевершеною кожного дня і за будь-яких обставин, тому намагається приділяти догляду за собою максимум уваги. Резюме. Продукт: перукарські послуги перукарні “У Валерії" для жителів села, що включатимуть жіночі, чоловічі та дитячі стрижки; весільні та святкові зачіски; фарбування, мелірування, колорування волосся за сучасними технологіями. Мотивація до створення бізнесу: відкриття перукарні і надання перукарських послуг в c. Чаплинка є інвестиційно привабливою діяльністю.

Номер слайду 4

В результаті реалізації проекту очікується:задовольнити існуючий попит перукарських послуг;створити нові робочі місця; створити конкурентне становище у сфері даного бізнесу;підвищити ефективність та фінансову стійкість існуючого бізнесу.

Номер слайду 5

Гарна зачіска є невід’ємною частиною іміджу кожної людини, засобом її самовираження. Проте, на сьогодні дуже мало перукарень, які надають дійсно якісні послуги по оформленню зачісок. Саме тому створення перукарні "ПРЕСТИЖ" в м. Полтава забезпечить надання якісних послуг населенню. Основним видом діяльності є надання перукарських послуг. Для повного забезпечення процесу надання послуг, необхідно залучити додаткові кошти на оренду приміщення. Перед відкриттям перукарні буде проведено ремонт приміщення і закуплено необхідне обладнання. У своїй діяльності підприємець планує подальше розширення виробничих потужностей та нарощування обсягів надання перукарських послуг та створення нових робочих місць. Характеристика послуг

Номер слайду 6

Для початку бізнесу з надання перукарських послуг необхідно буде вибрати такий вигляд діяльності, як надання послуг перукарнями та салонами краси. Наступним пунктом бізнес-плану буде вибір оподаткування для своєї перукарні. Реєстрація перукарніОподаткування перукарніЩо стосується вибору оподаткування для малого бізнесу до якого безсумнівно належить перукарня, то тут я б з усього вибору зупинився на єдиному соціальному внеску. Розмір податку буде залежати від кількості перукарів які будуть у Вас працювати. Якщо у Вас буде багато перукарів 10 і більше то тоді є сенс розглянути інші системи оподаткування, якщо менше то ЄСВ підійде найкращим чином.

Номер слайду 7

Печатка і розрахунковий рахунок для перукарніЄдине для чого може знадобитися розрахунковий рахунок, так це для закупівлі обладнання для своєї перукарні і оплати податків, але це все можна зробити і не маючи розрахункового рахунку. Безготівкових операцій у Вас не буде, організації співпрацювати теж не будуть. Так що відкриття розрахункового рахунку втрачає свою актуальність. Зазвичай в бізнес-планах я рекомендую всім підприємцям відкривати свій розрахунковий рахунок і купувати печатку, але перукарня відноситься до рідкісного виключення в бізнесі, де розрахунковий рахунок і печатка просто не потрібні.

Номер слайду 8

- Перукарня «У Валерії" буде розміщена у приміщені, яке розташоване по вул. Миру. - широкий комплекс перукарських послуг. Місце для відкриття перукарніПри виборі місця для перукарні та складанні бізнес плану я врахувала, що є деякі обмеження:1. Перукарню не можна розміщувати в підвальних та напівпідвальних приміщеннях.2. У перукарні повинні бути побутові та інші підсобні приміщення.3. Обов'язково повинні бути інженерні системи, підводка води і каналізації.4. Так само має бути власна система вентиляції.5. У перукарні не можна обклеювати стіни паперовими шпалерами.6. При відкритті перукарні необхідне узгодження з СЕС і пожежними.

Номер слайду 9

Необхідно обладнати ресепшен і місце очікування клієнтів. Місце очікування клієнтів обладнується невеликим диваном, скляним столиком з журналами про моду. Так само можна розмістити плоский телевізор, щоб клієнт не нудьгував. Для кожного перукаря необхідно обладнати його особисте робоче місце:1. Велике дзеркало.2. Зручне крісло для відвідувача. Матеріал крісла повинен легко чиститься, для цього відмінно підійде шкіра або більш бюджетний варіант - шкірозамінник.3. Мийка для голови.4. Пересувна тумба на коліщатках.5. Машинка для стрижки, бритви, ножиці і т.д.6. Туалетна вода, шампунь і т.д.

Номер слайду 10

Як Ви знаєте, перукарі поділяються за наступними категоріями: Перукар чоловічого стрижки. Перукар жіночої стрижки. Перукар-модельєр. Тут варто звернути увагу саме на фахівців категорії перукар-універсал. Люди цього напрямку з легкістю можуть стригти, як жінок так і чоловіків. Було б не погано якщо у них були сертифікати підвищення кваліфікації - це буде тільки на користь Вашому бізнесу. Що стосується заробітної плати перукарів, то найкращим варіантом буде відрядна оплата праці 50% / 50%. Для іменитих фахівців у яких безліч різних дипломів, а так само можливо будь-які заохочувальні нагороди за участь в змаганнях перукарів варто таку ставку трохи змінити 40% / 60% (перукаря) або навіть 30% / 70% (перукаря).

Номер слайду 11

Якщо Ваші клієнти будуть задоволені якістю послуг, що надаються, то проблем з клієнтами у Вас не буде. Так само Ви можете розглянути варіант фіксованої плати перукарем за своє робоче місце (наприклад 5000 - 1000 гривень в місяць) в залежності від розкрученості самої перукарні.

Номер слайду 12

Реклама перукарніВивіска. Звичайно у перукарні повинна бути красива вивіска, бажано світиться. Не забувайте, що вивіска - це обличчя будь-якого бізнесу і примітна правильно спланована вивіска може залучити багато випадково проходили повз людей. Листівки. Обов'язково замовте красиві листівки і розповсюдьте їх по поштових скриньках в 4х найближчих селах. Робіть це з періодичністю в 1 тиждень. Листівки кожен раз повинні бути різні. Візитки. Зробіть візитки і вкажіть на них 5% -10% знижку за повторні відвідування Вашої перукарні. Сарафанне радіо. Тут Ви ніяк не можете впливати на нього, крім як своїм професіоналізмом. Задоволені клієнти - це Ваша найкраща реклама, вони принесуть Вам не менше 30% відвідувачів. Так що завжди стежте за якістю. Від перукарів якість послуг яких низька, необхідно відразу позбуватися, так як може спрацювати антиреклама і люди навпаки поширюватимуть про Вас негативні відгуки.

Номер слайду 13

Витратні матеріали. У будь-якому випадку доведеться закуповувати необхідні витратні матеріали. Такі витрати складуть 8000 - 10000 гривень. Закупівля обладнання. Закупівля обладнання для 5 перукарських місць обійдеться приблизно в 80000 грн. Реклама. Щомісяця на рекламу за схемою Яку я написав буде йти не більше 30 000 грн. Заробітна плата. Як я вказав вище в бізнес плані, найкраще прив'язати зарплату до відсотків від наданих послуг. Але ви можете і взяти на роботу перукарів офіційно. У цьому випадку зарплата перукаря буде 5000 - 10000 грн. (але все таки рекомендую платити відсотки).

Номер слайду 14

До того ж з часом хочу розширити свій бізнес, таким чином: Зробити окрему залу для манікюру, І займатися такою справою особисто, так як вже два роки працюю в цій сфері. Мої роботи:

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Дякую за увагу!Чекаю з нетерпінням в перукарні«У Валерії»

pptx
Додано
25 липня 2021
Переглядів
4175
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку