Презентація проєкту "Шлях життєвого успіху"

Про матеріал
Презентація проєкту "Шлях життєвого успіху". В даній презентації наводиться приклад як стати успішною людиною та якою є успішна людина в сучасному суспільстві.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Проект “ Успішна людина”Автор проекту: Скиданчук Василь. Учасники проекту: учні 10 класу Бабченського НВК І-ІІІ ступенів. Консультант проекту: Кріцак С. М. Тип проекту: Інформаційний

Номер слайду 2

Актуальність проекту Поруч з нами живе багато людей які так і не змогли реалізувати себе ні в професійній діяльності ні в сім’ї. Даний не успіх зовсім не свідчить про те, що вони не достатньо освічені. Просто більшість із них живе наче в тунелі “сім’я, бажання виглядати “правильним” для суспільства і робота”. Так минають роки і вже в літньому віці, коли реально дивишся на речі, і у тебе безліч вільного часу, задумуєшся над тим, що можливо, можна було б змінити своє життя на краще. На нашу думку, за допомогою даного матеріалу ми зможемо довести те, що у кожної людини є рівні права на досягнення успіху, і що досягають вершин тільки ті, хто сильний духом і не здається при перших же невдачах, що існує багато стереотипів, стосовно того, що досягають успіху тільки ті, у кого є хороші знайомі…Цей стереотип можна зламати, довівши самому собі, що ти чогось вартий.

Номер слайду 3

- Визначення поняття – успіх- Якості особистості, які сприяють життєвому успіху- Що заважає нам досягти успіху?- Що необхідно змінити щоб досягти успіху. Мета. Дослідити передумови успіху. Завдання. Очікуваний результат. Розробити буклет “Індикатори успіху”

Номер слайду 4

Тривалість проекту: 2 тижніПідготовчий. Організаційний. Діяльнісний. Узагальнюючий Вибір теми проекту. Розподіл на групи Збір необхідної інформації, випуск буклету. Презентація роботи. Етапи реалізації: План дій:

Номер слайду 5

Ресурси. Людські: учасники проекту. Матеріально-технічні: папір, принтерфінансові: кошти на друк буклетаінформаційні: інтернет видання. Критерії ефективності: високоефективний. Кошторис: 200грн

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Х

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Топ-10 якостей успішної людини: Топ-10 якостей успішної людини:1. Успішна людина шукає можливості. Неуспішна - відмовки та нові перешкоди. 2. Успішна людина діє. Неуспішна відкладає дію на потім. 3. Успішна прагне до більшого, ніж вона має зараз, неуспішна воліє залишатися в своїй зоні комфорту. 4. Успішний падає і знову піднімається. Неуспішна- боїться впасти, зробити помилку, а якщо падає, то вже не прагне піднятися. 5. Успішна – самомотивована. Неуспішна людина потребує мотивації ззовні. 6. Успішна – ризикує. Неуспішна боїться ризикувати. 7. Успішна – терпляча. Готова довго йти до своєї мети, неуспішна хоче все і відразу. 8. Успішна - не боїться відмов. Неуспішну людину відмови вибивають з сідла. 9. Успішна людина вірить в себе. Неуспішна вірить словам інших про себе. 10. Успішна -слідує поклику великої мрії, гідною мети в житті, неуспішна переслідує дрібні цілі. Кожна людина може стати успішною, якщо захоче і розвинути в собі необхідні якості.

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Дякуємо за увагу! Успіху Вам!!!

pptx
Додано
25 листопада 2019
Переглядів
8831
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку