Презентація : "Професія мерчендайзер"

Про матеріал
Презентація на тему профорієнтації з професії "Мерчендайзер" для використання у навчально-виховній роботі.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Професія МЕРЧЕНДАЙЗЕРПРОФОРІЄНТАЦІЯна тему: Виконавець. Магістр фізіології, біолог. Лисенко Ілля Миколайовичсмт Магдалинівка 2020 р.

Номер слайду 2

Обов’язки Мерчендайзер вивчає особливості певної території по її придатності для організації продажу товару, визначає POS і розробляє схеми встановлення ділових зв'язків. Мерчендайзер веде переговори з керівництвом торгових підприємств з приводу проведення заходів мерчандайзингу, проводить заходи з приводу представлення товарів POS з використанням таких інструментів мерчендайзингу як space-management, POS-designing, stock-control. Мерчендайзер виконує підготовчу роботу з складанням договорів на закупівлю товарів з відповідними працівниками торговельних підприємств. Також мерчендайзер вживає заходи з підтримки довгострокових відносин з керівництвом і фахівцями торгового підприємства, здійснює загальний контроль над станом виконання замовлень. Мерчендайзер вживаємо заходи щодо реконструкції, ремонту, заміни невиправних рекламних елементів або тих, які стали непридатні. Мерчендайзер здійснює вивчення та підготовку обслуговуючого персоналу торгового підприємства, аналізує принципи роботи POS мерчендайзерів інших організацій, готує звіти по товару, готує звіти за результатами виконаної роботи і використання рекламних зразків товарів, рекламних елементів.

Номер слайду 3

Відповідальність. Мерчендайзер несе відповідальність за неналежне виконання або невиконання посадових обов'язків, передбачених посадовою інструкцією, в рамках встановлених чинним трудовим законодавством країни. Мерчендайзер несе відповідальність за правопорушення, вчинені під час діяльності, в рамках, встановлених чинним адміністративним, кримінальним та цивільним законодавством країни. Мерчендайзер несе відповідальність за вчинені матеріальні збитки підприємству, в рамках, встановлених чинним трудовим законодавством країни.

Номер слайду 4

Права спеціаліста. Мерчендайзер має право самостійно вибирати методи і форми роботи з керівництвом персоналом торгових підприємств, підписувати документи в рамках своєї компетенції.  Мерчендайзер має право знайомиться з документами, які визначають його права та обов'язки за посадою, критерії оцінки якості виконання посадових обов'язків. Мерчендайзер має право особисто отримувати або за домовленістю з керівником від керівника структурних підрозділів та фахівців інформацію та документи, які потрібні для виконання своїх посадових обов'язків. А також мерчендайзер має право клопотати перед керівництвом підприємства з приводу забезпечення організаційно-технічних умов і оформлення документів, які необхідні для виконання посадових обов'язків. відповідальність мерчендайзера

Номер слайду 5

Підготовка МЕРЧЕНДАЙЗЕРА у навчальному закладіМерчендайзер – дуже відповідальна професія, яка потребує високого рівня знань і навичок, тому, для відповідності даним вимогам необхідна підготовка у профільному навчальному закладі(НЗ). Вступити на обрану вами спеціальність здавши Зовнішнє незалежне оцінювання з предметів: українська мова, математика, іноземна мова або історія (залежить від НЗ). До речі, прохідний бал для НЗ таких рівнів має становити 140 і вище. Якщо вам стане знань на вступ до бюджету, кожен абітурієнт прагне цього, то неодмінно до ваших рук потраплять величезні об'єми інформації наукових видань, посібників, підручників з обраного вами напряму. Та важливіше за все – це навички, набуті з викладачами, які мають величезний досвід і готові поділитися ним у будь який час. По закінченні навчання вільні вакансії чекають на вас, адже КВАЛІФІКОВАНИХ спеціалістів в Україні дуже мало.

Номер слайду 6

ПРО ГОЛОВНЕ Похід в магазин не має бути схожий на пошуки Свяченого Граалю разом з товаришем Джонсом. Покупець, блукаючи у пошуках потрібного краму, “сканує” уважним поглядом полиці і стелажі крамниці. Яким би уважним і хвацьким не був громадянин, знайти голку у копиці сіна - неможливо. Працівники магазинів, що сортують та розташовують, згідно відділів, товари - неймовірно полегшують і прискорюють процес здобуття того чи іншого “скарбу”. “Світ без мерчендайзерів – є хаос”невідомий менеджер

Номер слайду 7

Дякую за увагу

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Виховна робота
Додано
26 березня 2020
Переглядів
1185
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку