Презентація "Птахи нашого краю"

Про матеріал
- Заохочення дітей до активної діяльності; - навчити учнів: 1) Спостерігати, досліджувати за сезонними змінами в природі, природними аномаліями, особливостями рослинного і тваринного світу. 2) Думати, висловлювати своє враження. 3) Прагнути до самостійної пізнавальної діяльності. 4) Бачити, любити, оберігати і захищати красу рідного краю. - Розвивати винахідливість, кмітливість, творчі здібності; - Виховувати почуття відповідальності за стан навколишнього середовища, любов до рідної природи
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Комунальний заклад загальної середньої освіти “Ліцей №142 імені П’єра де Кубертена” Дніпровської міської ради. Мета проекту: Навчально - виховний проект“ Птахи нашого краю ”Виконавець: Біла Світлана Миколаївна Вихователь групи продовженого дня Термін реалізації: 2019-2024 роки формування творчого мислення учнів шляхом використання інноваційних технологій;розвиток всебічно розвиненої особистості молодшого школяра шляхом впливу здоров`язберігаючих технологій на уроках ГПД;збагачення морально-духовного розвитку дитини, підвищення рівня культури та вихованості;створення сприятливих умов для постійного духовного спілкування вихователя і дітей.

Номер слайду 2

Завдання проекту: Актуальність проекту:-заохочення дітей до активної діяльності;-навчити учнів : спостерігати , досліджувати за сезонними змінами в природі, природними аномаліями, особливостями рослинного і тваринного світу; думати, висловлювати своє враження; прагнути до самостійної пізнавальної діяльності; бачити,любити, оберігати і захищати красу рідного краю;- розвивати винахідливість, кмітливість, творчі здібності;-виховувати почуття відповідальності за стан навколишнього середовища, любов до рідної природи. Робота над проектом – це захоплююча, цікава і цілком посильна для дітей організація науково – дослідницької діяльності вчителя і учнів. Це один із способів розвитку самостійності, оригінальності мислення, креативності учнів у виконанні навчальних завдань, у поглибленні знань та застосуванні набутих умінь у нестандартних ситуаціях; відбувається формування особистісних якостей – вміння працювати спільно, бути повноправним членом колективу; створюються сприятливі умови для задоволення різноманітних інтересів учнів і набуття навичок безпечного та здорового способу життя.

Номер слайду 3

Напрямки роботи: Характеристика проекту:навчально – виховна робота;навчально – дослідницька робота;спортивно – оздоровча робота. За видом діяльності:спостережливо – дослідницький. За кількістю учасників:груповий, колективний та індивідуальний. За тривалістю:довготривалий. За ступенем самостійності:творчий. За остаточними результатами:навчально – виховний

Номер слайду 4

Очікуваний результат: Сформовані вміння самоорганізовуватися для навчальної, дослідної діяльності. Розвинені винахідливість, кмітливість, активність, творчі і мовленнєві здібності учнів. Виховані любов і дбайливе ставлення до природи, до рідного краю.

pptx
Пов’язані теми
Я досліджую світ, Презентації
Інкл
Додано
10 жовтня
Переглядів
30
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку