Презентація. "Публічне звітування у роботі соціального шкільного підприємства"

Про матеріал
Презентація до уроку "Публічне звітування" . Навчальна програма курсу за вибором "Соціальне шкільне підприємництво" для учнів 8,(9,10,11) класів загальноосвітніх навчальних закладів. Посібник "Соціальне шкільне підприємництво: твій перший стартап". Посібник для учнів 8(9,10,11) класів, батьків та освітян. К.2020 за ред. А.О.Корнецького
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Публічне звітування у роботі соціального шкільного підприємства

Номер слайду 2

Звітність це сукупність документів, які відображають інформацію про діяльність організації. ⇒ Фінансова звітність ⇒ Статистична звітність⇒ Оперативно-технічна звітність За призначенням звітність може бути внутрішньою та зовнішньою (публічною). Внутрішня звітність має на меті внутрішній контроль та оперативне регулювання діяльності. Зовнішня (публічна) звітність призначена для органів із контролю, шкільної та міської адміністрації, громадських та донорських організацій або для інших зацікавлених сторін.

Номер слайду 3

Що це таке публічний звіт ? Публічний річний звіт – це документ, який повно і наочно представляє діяльність організації за минулий рік. Він інформує клієнтів, співробітників, партнерів і суспільство в цілому про те, як підприємство, заклад чи організація реалізує цілі, закладені в її місії або стратегічних планах.

Номер слайду 4

Структура звіту (орієнтовна)

Номер слайду 5

Структура звіту СШП

Номер слайду 6

Приблизне коло питань, які охоплює звіт

Номер слайду 7

Форми подання інформації у звіті та інструменти створення звітів ⇒ текст: найпростіший спосіб представлення інформації у звіті; ⇒ фото: можуть розказати про вашу діяльність більше, ніж тривалі висту- пи чи великі тексти; ⇒ відеопрезентація: підійде для демонстрації дій та результатів діяльності, відгуків клієнтів чи інших зацікавлених осіб; ⇒ таблиці: найкраще ілюструють дані, згруповані за певними параметрами, та дозволяють структурувати інформацію; ⇒ графіки та діаграми: незамінні для представлення цифрових даних та порівняння даних у часі; ⇒ структурні схеми: дозволяють проілюструвати процеси або структуру організації процесів; ⇒ інфографіка: поєднання фактичних даних та графічного дизайну, що дозволяє «оживити» звіти та зробити їх привабливими.

Номер слайду 8

Залежно від форми подання інформації, що представлена у звіті, можна використовувати різні інструменти

Номер слайду 9

pptx
Додано
1 травня 2023
Переглядів
371
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку