Презентація "Реклама корисного сервісу"

Про матеріал
Презентація присвячена цікавому та корисному інтерактивному сервісу "LearningApps.org". Працювати з цим сервісом зручно, легко, цікаво. Діти з задоволенням виконують завдання на цій платформі.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Реклама корисного сервіса Виконала вчитель початкових класів. Шкуматова Ольга Юріївна

Номер слайду 2

Що таке Learning. Apps.org?Learning. Apps.org є сервісом для підтримки процесів навчання та викладання за допомогою невеликих інтерактивних модулів. Ці модулі можуть використовуватись безпосередньо як навчальні ресурси або для самостійної роботи.

Номер слайду 3

Для чого?.. Метою роботи є створити загальнодоступну бібліотеку незалежних блоків, придатних для повторного використання та змін. Блоки (вони називаються Вправами) не включені в жодні конкретні сценарії чи програми, тому вони не розглядаються як цілісні уроки чи завдання, натомість їх можна використати у будь-якому доречному методичному сценарії.

Номер слайду 4

Learning. Apps.org ЦЕ……сервіс створення інтерактивних ігор та вправ із простим та зручним інтерфейсом. Українська мова теж присутня :)

Номер слайду 5

…велика скарбничка готових вправ з різних предметів. Learning. Apps.org ЦЕ…

Номер слайду 6

Learning. Apps.org ЦЕ…… проста реєстрація облікового запису для збереження власної колекції інтерактивних модулів

Номер слайду 7

Learning. Apps.org ЦЕ……більше 20 різновидів шаблонівдля створення. ВЛАСНИХ тренувальних вправ та ігор

Номер слайду 8

Learning. Apps.org ЦЕ……5 простих кроків до створення власної інтерактивної гри

Номер слайду 9

Learning. Apps.org ЦЕ…… зручне втілення своїх ідей за зразком колег

Номер слайду 10

Learning. Apps.org ЦЕ…… легка інтеграція та розповсюдження своїх досягнень через власний блог чи сайт школи.style.colorfillcolorfill.typefill.on

Номер слайду 11

style.colorfillcolorstroke.colorfill.typestyle.colorfillcolorstroke.colorfill.typestyle.colorfillcolorstroke.colorfill.typestyle.colorfillcolorstroke.colorfill.typestyle.colorfillcolorstroke.colorfill.typestyle.colorfillcolorstroke.colorfill.typestyle.colorfillcolorstroke.colorfill.typestyle.colorfillcolorstroke.colorfill.typestyle.colorfillcolorstroke.colorfill.typestyle.colorfillcolorstroke.colorfill.typestyle.colorfillcolorstroke.colorfill.typestyle.colorfillcolorstroke.colorfill.typestyle.colorfillcolorstroke.colorfill.typestyle.colorfillcolorstroke.colorfill.typestyle.colorfillcolorstroke.colorfill.typestyle.colorfillcolorstroke.colorfill.typestyle.colorfillcolorstroke.colorfill.type

Номер слайду 12

Я вже використовую сервіс А ви?..

pptx
Пов’язані теми
Інформатика, Інші матеріали
Додано
19 листопада 2020
Переглядів
406
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку