Презентація "Робота з батьками"

Про матеріал
В умовах сьогодення треба пам'ятати, що батьки є активними учасниками освітнього процесу. Вони, як і діти, потребують просвітницької допомоги і психологічної підтримки.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

План зборів. Здоров’язбереження як основа сімейного виховання та розвитку життєвих компетентностей особистості в умовах Нової української школи. Про спілкування з дитиною в родині, «небезпеxні групи», відповідальність дітей та батьків. Про результативність роботи школи за І семестр та можливості коригування результатів навчання і ІІ семестрі. Про проходження здобувачами освіти обовязкових профілактичних оглядів та щеплень. Про запобігання травматизму в позаурочний час. Безпека дорожнього руху. Протипожежна безпека. Мінна безпека. Різне.

Номер слайду 3

Питання №1 Що таке здоров’я?Що ми, як батьки, можемо зробити для збереження здоров’я своїх дітей?

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Здоров’яжбережувальні технології

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Питання №2 Стилі спілкування в родині?«Небезпечні групи»

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Питання №4 Поведінка дітей в позаурочний час. Безпека дорожнього руху. Протипожежна безпека. Мінна безпека

Номер слайду 17

Дитячий травматизм. Дитячий травматизм є однією з актуальних проблем охорони здоров'я і МНС, займаючи значний (до 25%) питома вага в загальній захворюваності дітей. Травми є провідною причиною смерті дітей старше 3 років. При цьому від них гине або отримують серйозні пошкодження більше дітей, ніж від усіх захворювань разом узятих. Серед дітей різного віку, травматизм розподіляється нерівномірно, в більшій мірі вражаючи дітей молодшого шкільного віку.

Номер слайду 18

Травмування в залежності від місця отримання травми. Побутовий, або домашній травматизм Вуличний травматизм. Транспортний травматизм Шкільний травматизм. Спортивний травматизм. Травматизм у лікувально-оздоровчих закладах

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Питання «Різне»Позакласні зустрічі з дітьми. Спільно проведений час з однолітками.«Клініка дружня до молоді» - групові заняття-зустрічі з батьками в квітні. Активна участь в житті класу)))

Номер слайду 24

pptx
Додано
24 березня 2023
Переглядів
710
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку