Презентація "Робота з дитячою книжкою. Скільки на землі ще цікавого. В.Вздульська "Плутон" (уривок)

Про матеріал
Презентація до уроку читання у 2 класі. Робота з дитячою книжкою."Скільки на землі ще цікавого. В.Вздульська "Плутон" (уривок)." За посібником "Сонячні вітрила"О.Лабащук, Т. Решетуха. До типової освітньої програми, за редакцією Савченко О.Я.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Скільки на землі ще цікавого. Скільки на землі ще цікавого. Робота з дитячою книжкою В. Вздульська «Плутон» (уривок). 2 клас

Номер слайду 2

Не урок, а справжнє  свято,бо полинем у світи. Мандруватимем завзято,юний друже, я і ти. У поході будь уважним,добре думай, не спіши!Знай, що вчитись завжди важко,легше буде у житті!

Номер слайду 3

Читацька розминка. Прочитай чистомовку.

Номер слайду 4

Відгадайте загадку. Бігають круг сонечка. Шість синочків і дві дочки,Промайнуть роки і дні,Але не зустрінуться вони. Планети

Номер слайду 5

Валентина Вздульська “Плутон” (уривок)“Плутон” (уривок)

Номер слайду 6

Валентина Вздульська “Плутон” (уривок)

Номер слайду 7

Валентина Вздульська “Плутон” (уривок)

Номер слайду 8

Валентина Вздульська “Плутон” (уривок)

Номер слайду 9

Валентина Вздульська “Плутон” (уривок)із собою на пікніки. Плутон і тепер дивиться на мене з фото. У нього добрий погляд і висолоплений язик. Він немов каже: - Ти чого малий? Не переживай! Але я переживаю. Мені хочеться обійняти Плутона. Але рік тому він потрапив під машину. І тепер його немає. Батьки повторюють, що Плутон не зник назавжди. Що він просто переселився на небо. Може навіть на планету, яка зветься так само, як і він – Плутон.

Номер слайду 10

Валентина Вздульська “Плутон” (уривок)- Як познайомилися тато і мама хлопчика?- Коли в родини з’явився собака Плутон?- Чому пес отримав таке ім’я?- Чому Плутона можна вважати справжньою нянькою для героя оповідання?- Що свідчить про те, що сім’я хлопчика була справді дружною?

Номер слайду 11

Собака – друг людини

pptx
Додано
22 вересня 2022
Переглядів
2735
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку