Презентація роботи у quizizz.com

Про матеріал
Опис роботи та переваги у quizizz.com Опис переваг роботи для вчителя в режимі реального часу та оцінювання домашнього завдання.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРНЕТ-СЕРВІСУ QUIZIZZ У СИСТЕМІ ЗАСОБІВПЕРЕВІРКИ ТА ОЦІНЮВАННЯ НАВЧАЛЬНИХ ДОСЯГНЕНЬ УЧНІВПідготувала:вчитель української мови та літератури. Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №18 Бахмутської міської ради Донецької областіОвсянникова Євгенія Анатоліївна

Номер слайду 2

Quizizz – це Internet-інструмент для проведення оцінювання рівня знань учнів як під час занять, так і в якості домашньої роботи. https://quizizz.com

Номер слайду 3

Можлтвості Quizizz

Номер слайду 4

Homework. Play Live

Номер слайду 5

Оцінювання навчальних досягнень:

Номер слайду 6

Оцінювання навчальних досягнень:

Номер слайду 7

Оцінювання навчальних досягнень:

Номер слайду 8

Особливості сервісу Quizizz

Номер слайду 9

Алгоритм роботи. Учасники приєднуються до вікторини зі своїх мобільних пристроїв, перейшовши за посиланням і ввівши код гри. Працювати з тестом можна у зручний час та у потрібному для учня темпі. Усі учасники отримують однакові завдання, але на своєму пристрої кожен із них бачить випадкову послідовність питань. На дисплеї з'являються не тільки символи відповідей, але й повністю всі питання із зображенням, яке за бажання можна збільшити. За кожну правильну відповідь нараховуються бали та формується рейтинг учасників. Сервіс надає вчителю повні дані: кількість осіб, що взяли участь в опитуванні, кількість правильних відповідей. Статистику можна завантажити у вигляді таблиці MS Excel, експортувати результати або автоматично розмістити у Google Classroom.1. 2.3.

Номер слайду 10

Алгоритм роботи. Сервіс надає доступ до вже створених вікторин. Використовуйте пошукові фільтри для пошуку та налаштування будь-яких вікторин. Змішуйте питання за допомогою Teleport. За правильні відповіді кожен учасник може отримати додаткові здібності та бонуси.1. 2.

Номер слайду 11

Power Play. Надається можливість отримати додаткові бали протягом 20 секунд. Бонус 50х50 Гравцю надається можливість видаляти деякі з варіантів відповідей. Eraser (гумка)Фенікс. Eraser (гумка) видаляє один з неправильних варіантів відповідей зі списку. Цей бонус надає можливість отримати другий шанс! Боти повертають вас до питання на яке ви відповіли не правильно.

Номер слайду 12

My memes. Додатково у сервісі можна створювати кумедні картинки - меми, які гравець бачить після відповіді на запитання вікторини.

Номер слайду 13

За допомогою цього інструменту можна:

Номер слайду 14

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ!

Номер слайду 15

Використані джерела: Слободянюк І. Ю., Цегольник Л. П. ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРНЕТ-СЕРВІСУ QUIZIZZ У СИСТЕМІ ЗАСОБІВ ПЕРЕВІРКИ ТА ОЦІНЮВАННЯ НАВЧАЛЬНИХ ДОСЯГНЕНЬ УЧНІВ. Інноваційні технології цифрової освіти у вищій та середній школі України та країн Євросоюзу. С. 183-185. http://dspace.tnpu.edu.ua/bitstream/123456789/14501/1/Slobodianiuk.pdf http://marinakurvits.com/quizizz/http://viakiev.blogspot.com/2017/11/quizizz.html. Методичні рекомендації "Платформа Quizizz та мобільний додаток» https://naurok.com.ua/metodichni-rekomendaci-platforma-quizizz-ta-mobilniy-dodatok-111732.html

pptx
Додано
3 травня 2023
Переглядів
415
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку