Презентація рою " Булава" Ворона Тетяна Степанівна

Про матеріал
донести до учнів поняття козацької етики та моралі, виховувати повагу до народних традицій, моральних цінностей та правової культури українців.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Гасло: “Творіть добро на всій землі”. Девіз: В єдності сила, Ніхто крім нас, Загін «Булава », Захистить вас. Новопразьке НВО Рій: “ Булава”

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Мета:формувати у дітей знання про традиції й звичаї козацтва;сприяти усвідомленню учнями потреби у здоровому способу життя;Виховувати почуття гордості за історичне минуле українського народу;Організація та проведення масових заходів з метою збору коштів для учасників АТО. Національно-патріотичне виховання

Номер слайду 4

Міжнародний день миру. Активістами рою “Булава” та лідерами школи створена “Карта Миру” та проведено флешмоб.

Номер слайду 5

День захисника України та українського козацтва. Учні молодших та старших роїв прийняли участь у спортивних змаганнях та козацькому турнірі.

Номер слайду 6

Акція “Милосердя”. Волонтери та рій “Булава” надали матеріальну допомогу бійцям АТО та сім᾿ї Ганні Булаєнко - мамі семи дітей,яку спіткала тяжка хвороба.

Номер слайду 7

Учасники роїв здійснили екскурсію до обласного художнього музею м. Кропивницького

Номер слайду 8

До Дня пам᾿яті жертв голодомору активісти рою “ Булава” допомогли підготувати урок-пам᾿яті “Скорботна пам᾿ять поколінь”.

Номер слайду 9

До Дня Збройних сил України лідери та учасники рою “ “Булава” взяли активну участь у спортивному святі«Славні хлопці-українці».

Номер слайду 10

Активісти рою “Булава” взяли участь у прощальній ході, присвяченій перепохованню воїнів- визволителів та мітингу, приуроченому 75-тій річниці вигнання нацистських окупантів з Нової Праги.

Номер слайду 11

За ініціативи рою “Булава” до Дня Соборності було створено “Живий ланцюг єднання” та проведено виховний захід.

Номер слайду 12

Учасники рою “Булава” та лідери школи підготували цікавий та змістовний урок-пам᾿яті героїв Крут “ Спом᾿яни, їх не забудь!”

Номер слайду 13

Активісти рою “Булава” привітали учасника бойових дій в Афганістані та провели виховний захід “ Час вибрав саме вас…”

Номер слайду 14

Щоб підтримати полонених українських моряків ,які знаходяться на території Росії, активісти рою провели акцію “ Ми з Вами”.

Номер слайду 15

Вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні активістами рою “Булава”

Номер слайду 16

Мета:формування екологічної культури,покращення стану довкілля в селищі, в школі;здійснення краєзнавчо-пошукової роботи по відновленню історичної пам᾿ятки селища. Очікувані результати: чисті вулиці селища, школи. Екологічний та краєзнавчий напрямок

Номер слайду 17

Турбуючись про чистоту озонового шару на планеті Земля учасники рою провели виховний захід.

Номер слайду 18

До Міжнародного дня пам’ятників та історичних місць рій “Булава” здійснив краєзнавчу екскурсію по історичним місцям с. Нова Прага.

Номер слайду 19

Активісти рою “ Булава” досліджували тернистий життєвий шлях видатного краєзнавця Ф. Плотніра.

Номер слайду 20

Творчий пошук створення української народної пісні “ Їхав козак за Дунай” С. Климовського.

Номер слайду 21

Мета: надання матеріальної допомоги та взяття на себе обов’язків надання соціальних послуг. Прогнозовані результати: Сформованість у школярів основ загальнолюдської моралі (почуття совісті, порядності,толерантності,співчуття,гуманності) Милосердя

Номер слайду 22

Лідери учнівського самоврядування та активісти рою “Булава” були ініціаторами благодійної акції “Монетки діткам 2019 року” присвячена Всесвітньому дню онкохворої дитини.

Номер слайду 23

Благодійна акція “ Серце до серця”. Волонтерами та активістами рою зібрані кошти на придбання кардіологічного медичного обладнання для обласної дитячої лікарні м. Кропивницького .

Номер слайду 24

Творіть добро і скрізь, де б ви не були, пам’ятайте про те , що ми всі - люди!!! Наказ учнів Новопразького НВО

pptx
Додав(-ла)
Нова Школа
Додано
23 березня 2020
Переглядів
837
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку