Презентація "Розвиток екологічно доцільного мислення і поведінки, як складова формування здорового способу життя. "

Про матеріал
Розвиток екологічно доцільного мислення і поведінки, як складова формування здорового способу життя.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Вчитель основ здоров'я Пономаренко Мирослава Володимирівна РОЗВИТОК ЕКОЛОГІЧНО ДОЦІЛЬНОГО МИСЛЕННЯ І ПОВЕДІНКИ,ЯК СКЛАДОВА ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ.

Номер слайду 2

Екологічно доцільне мислення і поведінка - це своєрідний "кодекс поведінки" людини ,яка,незалежно від її професії , дбайливо і відповідально ставиться до природи. МІЖНАРОДНЕ ЕКОЛОГІЧНЕ ПРАВО ОСНОВНІ НАПРЯМКИ Обмеження шкідливої дії людини на навколишнє середовище. Забезпечення сталого розвитку людства шляхом раціонального використання природи. Міжнародна екологічна співпраця.

Номер слайду 3

Міжнародне співробітництво у сфері подолання екологічної кризи було підтверджено на Всесвітній конференції в Ріо-де-Жанейро (1992 р.)6 червня проголошено Всесвітнім днем навколишнього середовища.

Номер слайду 4

В декларації щодо навколишнього середовища та розвитку зазначено 27 принципів, якими й досі керуються держави у співробітництві у сфері екоголічної безпеки. У порядку денному на ХХI ст. наголошено, що всі країни мають об'єднати зусилля , щоб перейти від необмеженого економічного зростання до сталого зростання.

Номер слайду 5

СТАЛИЙ РОЗВИТОК- ЦЕ КЕРОВАНИЙ РОЗВИТОК,ТОБТО СИСТЕМНИЙ ПІДХІД ДО СУЧАСНИХ ПРОБЛЕМ ЛЮДСТВА З ВИКОРИСТАННЯМ СУЧАСНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ. У 2015 р. в Нью-Йорку відбувся Саміт зі сталого розвитку , що затвердив Новий порядок денний для міжнародної спільноти до 2030 року.

Номер слайду 6

Основні завдання

Номер слайду 7

ЕКОЛОГІЧНЕ ЗАКОНОДАВСТВО УКРАЇНИ

Номер слайду 8

В Україні також розпочалась робота зі встановлення цілей сталого розвитку на 2016-2030 роки, відповідних завдань та показників для моніторингу досягнення цілей.

Номер слайду 9

Поясніть,як ви розумієте принцип "Мислити глобально, діяти локально "

Номер слайду 10

Розгляньте фотоілюстрації. Чи поводяться люди відповідно до екологічно доцільного мислення в кожній наведеній ситуації?Як діятиме ви?

Номер слайду 11

"ДУМАЙ ГЛОБАЛЬНО, ДІЙ ЛОКАЛЬНО "ЗАКЛЮЧНЕ СЛОВОПАТРІК ГЕДДЕС

pptx
Додано
13 квітня 2023
Переглядів
420
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку