Презентація "Щоб мама не губилася"

Про матеріал
Цікава кольорова презентація на урок читання у 2 класі. Гарна для використання як під час дистанційного навчання, так у на уроках в школі. Читабельний текст, цікаві анімації.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Щоб мама не губилася. За Юлією Каспаровою. Підготувала: вчитель початкових класів. Щербак Наталія Владиславівна

Номер слайду 2

У слоненяти на ім'я Хвостик постійно губилася мама. А все тому, що слоненя було дуже допитливим. То задивиться на лелеку в небі. То захоче спитати в птаха тукана, навіщо йому такий великий дзьоб. А мама за цей час відходить далеко й, звісно, губиться.

Номер слайду 3

Якось Хвостик шукав маму цілі три години. Він дуже злякався. А раптом мама не знайдеться? Тоді їй буде самотньо одній у савані. Слоненя навіть заплакало.

Номер слайду 4

Коли мама знайшлася, вона була дуже схвильована. Ще б пак! Губитися – це ж зовсім невесело! Це кому завгодно може зіпсувати настрій.

Номер слайду 5

Хвостик довго думав. Як же зробити так, аби мама не губилася? І нарешті вигадав. Тепер щоразу на прогулянці він міцно тримав маму хоботом за хвіст. Тепер уже мама нікуди не губилася. І Хвостик був за неї дуже радий!

Номер слайду 6

Тест на уважність. Назви дійових осіб казки. (Слоненя, мама).2. Про що ти дізнався ( дізналася ) з першого абзацу? (Що у слоника постійно губилася мама).3. Яким був Хвостик? (Хвостик був дуже допитливим).4. Що придумав Хвостик, щоб мама не губилася? (Тримати міцно маму хоботом за хвіст).5. Поміркуйте, хто насправді завжди губився? (Хвостик).

Номер слайду 7

Розумники!

pptx
Додано
11 листопада 2021
Переглядів
805
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку