Презентація Секрети догляду за волоссям

Про матеріал
Матеріал допоможе зорієнтуватися по догляду за волоссям. Присутні п'ять основних правил по догляду. Вас засмучує вигляд жирних, сухих або позбавлених життя локонів? Насправді, у правильному догляді за волоссям немає нічого складного.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Секрети догляду за волоссям

Номер слайду 2

Вас засмучує вигляд жирних, сухих або позбавлених життя локонів? Насправді, у правильному догляді за волоссям немає нічого складного. Чому ж тоді так багато жінок постійно повторюють одні й ті ж помилки? Ми докладно опишемо для вас кожен крок процедури догляду за волоссям. За умови правильного застосування косметика, вибрана з належним урахуванням типу волосся, здатна творити справжні дива. Отож що потрібно робити, щоб повернути локонам красу та силу?

Номер слайду 3

Крок 1. Догляд за шкірою голови. Здоров’я волосся починається зі шкіри, яку часто обтяжують засоби для укладки та різні забруднення. Щоб ефективно її очистити, застосовуйте раз на тиждень скраб для волосся. Він не тільки очищає шкіру, а й покращує кровообіг. Не слід також забувати про живлення та зволоження, про які чудово подбають спеціальні тоніки та вода для волосся. До наших бестселерів належать доглядові засоби від випадання волосся та для стимулювання його росту. Нанесіть тонік на корені волосся й делікатно втирайте масажними рухами, поки він не вбереться. Результат не забариться!

Номер слайду 4

Крок 2. Правильне миття голови. Якими б не були особливості вашого волосся — жирність, пошкодження фарбуванням, суха шкіра — у нашому асортименті ви неодмінно знайдете шампунь, що підходить саме для вас. Мийте волосся водою приємної теплої температури. Гаряча вода подразнює шкіру та пошкоджує волосся, а холодна недостатньо змиває засоби. Нанесіть шампунь від коренів до кінчиків і помасажуйте, намагаючись не плутати волосся. Опісля ретельно змийте. Як часто мити волосся? Фахівці радять щонайбільше один-два рази на тиждень. Надміру часте миття може завдавати волоссю шкоди. Проте якщо ваше волосся схильне до жирності або ж ви часто займаєтеся спортом, можете мити його навіть щодня — просто користуйтеся делікатним шампунем для щоденного застосування.

Номер слайду 5

Крок 3. Живлення та зволоження волосся. Ви знали, що внаслідок застосування шампуню структура волосся відкривається й воно стає вразливішим? Саме тому слід користуватися кондиціонером — він закриває структуру та розгладжує поверхню волосяного волокна. Раз на тиждень чи два варто також застосовувати маску для інтенсивного відновлення волосся. Незмивний доглядовий засіб — ще один must-have у догляді за волоссям! Сироватки для кінчиків, спеціальні олійки й розгладжувальні креми призначені для додаткового догляду та швидкого порятунку локонів. Як користуватися кондиціонером і маскою для волосся? Наносьте їх на вимите, висушене рушником волосся, обов’язково відступивши принаймні 3 сантиметри від коренів. Залиште на час, зазначений на упаковці, а опісля ретельно змийте.

Номер слайду 6

Крок 4. Розчісування волосся. Для початку виберіть щітку, яка відповідатиме довжині та густоті вашого волосся. Обов’язково розчісуйте волосся перед миттям. Після нанесення шампуню просто делікатно помасажуйте волосся по всій довжині, а потім акуратно вижміть із нього воду. Мокре волосся більш схильне до пошкодження щіткою, тому переш ніж розчісуватися, слід зачекати, доки воно підсохне. Якщо ваше волосся легко плутається, спершу нанесіть на нього спрей для розчісування.

Номер слайду 7

Крок 5. Захист волосся від високих температур. Перш ніж узяти в руки випрямляч або фен, нанесіть по всій довжині волосся крем або спрей для захисту від високих температур. Це допоможе уникнути пошкодження під час термоукладки. Ще один спосіб зниження ризику пошкодження — вибір належного приладу. Замініть свій старий, нещадний до волосся фен на фен з іонізатором і придбайте кератиновий або паровий випрямляч, який не пошкоджує волосяні волокна. Будьте обережні з температурою. Чим більш пошкоджене й слабке волосся, тим нижчою вона має бути.

pptx
Додано
9 березня 2023
Переглядів
732
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку