Презентація " Шляхи опрацювання лексичного та граматичного матеріалу під час підготовки до ЗНО"

Про матеріал

Дана презентація містить практичні поради щодо опрацювання лексичного та граматичного матеріалу під час підготовки до ЗНО. Матеріал корисний для вчителів та учнів.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Шляхи опрацювання лексичного та граматичного матеріалу під час підготовки до виконання тестів на використання мови

Номер слайду 2

Нове слово використайте в мові Вивчайте нові слова в контексті 10 найкорисніших порад освоєння мови Відразу дізнавайтеся всі форми слова Працюйте з тлумачним словником Не перекладайте речення в онлайн- перекладачах Скористайтеся методом карток Запам’ятовуйте синоніми та антоніми нових слів Вивчайте слова окремо по темах Організуйте запис нових слів Заведіть «словниковий календар».

Номер слайду 3

Перелік основних помилок при складанні ЗНО з англійської мови: 1. Невміння справлятись з тестами. 2. Неправильно прочитане завдання. 3. Брак часу. 4. Вибір неправильної відповіді. 5. Відсутність правильної відповіді. 6. Неуважність через втому.

Номер слайду 4

ФОРМИ ТЕСТОВИХ ЗАВДАНЬ ЗНО Завдання з вибором однієї правильної відповіді.  Завдання на визначення. правильності/неправильності твердження Завдання на встановлення відповідності. Завдання на заповнення пропусків у тексті . Завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю .

Номер слайду 5

ЗНО Загальна кількість завдань тесту з англійської мови – 59, на виконання яких учасникам буде відведено 150 хвилин. Результат виконання завдань № 1-16 частини «Розуміння мови на слух (аудіювання)», №17-32 частини «Читання», № 49-58 частини «Використання мови» та № 59 частини «Письмо» буде зараховуватися як державна підсумкова атестація з англійської мови (за вибором випускника) для учнів, які вивчали предмет на рівні стандарту або академічному рівні.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

http://learnenglish.britishcouncil.org/en/ielts http://www.roadtoielts.com/area1/RoadToIELTS2/Start-AC.php?prefix=TD Корисні сайти http://www.toefl.ru/m_test.shtml http://www.goodlucktoefl.com/ http://www.flo-joe.co.uk/fce/students/tests/

Номер слайду 9

http://learnenglish.britishcouncil.org Англійська для дітей онлайн http://learnenglishkids.britishcouncil.org/en/ Англійська у вашому мобільному - Mobile Learning http://www.britishcouncil.org.ua/mobile Вивчайте граматику легко http://learnenglish.britishcouncil.org/en/grammar-and-vocabulary Англійська мова онлайн безкоштовно

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Пам’ятайте! Перемога не завжди приходить до найсильнішого чи найспритнішого, але рано чи пізно вона приходить до того, хто повірить у себе. Справжній двобій відбувається у вашому розумі і якщо ви думаєте про перемогу, ви здобудете її.

Номер слайду 15

Дякую за увагу!

ppt
Додав(-ла)
Яніна Оксана
Додано
18 серпня 2018
Переглядів
2254
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку