Презентацiя "Штучний iнтелект".

Про матеріал

Презентацiя допоможе зацiкавити дiтей до вивчення теми "Штучний iнтелект". На слайдах бiльш яскраво можна роздивитись та побачити рiзницю мiж тим,як наука зараз використовуе роботiв,та тим, як в подальшому може змiнитися наше життя, коли штучний iнтелект буде активно використовуватися у всiх галузях.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

ШТУЧНИЙ IНТЕЛЕКТ Тема уроку:

Номер слайду 2

Штучний iнтелект (ШI) - це один з найперспективніших напрямків комп'ютерних наук, який вивчає методи розв'язання задач, для яких не існує способів вирішення.  дуже молода галузь досліджень, започаткована 1956 року.  розділ інформатики, який вивчає можливість забезпечення розумних міркувань і дій з допомогою обчислювальних систем.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Штучний iнтелект у медицинi: Комп'ютерна інтерпретація медичних зображень. Такі системи допомагають сканувати цифрові зображення, наприклад, з комп'ютерної томографії, і виявляти типові хвороби. Наприклад,злоякісні пухлини. Аналіз серцебиття. Роботи-супутники для догляду за літніми людьми. Пошук медичних записів в архіві для надання точнішої інформації Розробка плану лікування. Надання консультацій. Створення лікарських засобів.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Штучний iнтелект у важкiй промисловостi: Роботи в багатьох галузях промисловості найчастіше виконують роботу, яка вважається небезпечною для людини. Роботи довели свою ефективність у роботах, які дуже повторюються, що може призвести до помилок або нещасних випадків через втрату концентрації та інших робочих місць, які люди можуть вважати такою, що принижує гідність. У 2014 році Китай, Японія, США, Республіка Корея та Німеччина об'єднали 70 % загального обсягу продажів роботів. У автомобільній промисловості, сектором з особливо високим ступенем автоматизації, у Японії найвища густина промислових роботів у світі: 1414 на 10 000 співробітників

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Штучний iнтелект для добрих намiрiв: Деякі американські академічні установи використовують ШІ для вирішення деяких найбільших економічних та соціальних проблем у світі. Наприклад, Університет Південної Каліфорнії запустив Центр штучного інтелекту в суспільстві з метою використання ШІ для вирішення соціально значущих проблем, таких як безпритульність. У Стенфорді дослідники використовують ШІ для аналізу супутникових зображень, щоб визначити, які області мають найвищий рівень бідності.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Нашi можливостi у майбутньому з використанням штучного iнтелекту: Сьогодні технології ще не спроможні створити робота-пилососа, який не буде вдарятися об меблі у квартирі. Однак це питання найближчого майбутнього, коли розумні машини почнуть замінювати кваліфікованих робітників, передбачають експерти зі штучного інтелекту. Робот зі штучним розумом зможе навчатися так само, як і люди, адже матиме такі ж здібності, як і людський мозок. До створення подібних машин залишається ще декілька років, проте вже сьогодні інтелектуальні програми допомагають лікарям ставити точніші діагнози та надають поради з інвестицій компаніям.

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Кирашенко Олена Володимирівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
ppt
До підручника
Інформатика (рівень стандарту) 10 клас (Морзе Н.В., Вембер В.П., Кузьмінська О.Г.)
Додано
29 листопада 2018
Переглядів
28434
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку