Презентація "«Славні педагоги»"

Про матеріал
Колективний творчий проект гуртка «Юний краєзнавець» допоможе в позашкільній роботі для популяризації історії освіти, талановитих педагогів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Керівник : Рогозняк Валентина Танасіївна

Номер слайду 2

Мета і завдання проекту

Номер слайду 3

Номер слайду 4

В нашому дослідженні ми хочемо розповісти про історію освіти в Селятині та зокрема про двох педагогів із усієї вчительської плеяди Селятина, які прославили і прославляють рідну Україну. Це вчителі Пилатюк Михайло Васильович(вчитель німецької мови) та Томків Анатолій Миколайович (вчитель української мови), які в 70-х роках плідно працювали в Селятинській середній школі. Історія народу – це верстова дорога, яка веде від сивої давнини до сучасності, а освіта є невід’ємною складовою частиною людської історії, вона вбирає в себе тисячолітній досвід і є визначальним чинником дальшого поступу суспільства. Усе навкруги починається із школи, а в школі – із учителя. А яка ж доля судилась нашій школі і рідним вчителям?

Номер слайду 5

Пилатюк Михайло Васильович

Номер слайду 6

60ті роки, випускники і педагоги

Номер слайду 7

Номер слайду 8

70ті роки, з колегами на перерві

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Переписка поета з юними краєзнавцями Селятинської ЗОШ І-ІІІ ст.

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Автобіографія

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Анато́лій Микола́йович Томків

Номер слайду 17

Чудовий педагог, якого добре памятають випускники нашої школи 70х та початку 80х років. Його цікаві уроки з української мови та літератури, пізнавальні походи та вечори запамятались надовго.

Номер слайду 18

Томків А.М. зі своїми семикласниками Селятинської середньої школи

Номер слайду 19

Анато́лій Микола́йович народився 1 січня 1954 у селі Конятин Путильського району Чернівецької області в родині педагогів. Випускник Чернівецького державного університету (зараз — ЧНУ імені Юрія Федьковича), філологічного факультету. Викладав українську мову та літературу у селах Підзахаричі та Селятин. З 1978 — диктор Чернівецького обласного радіо та телебачення, редактор і ведучий передач для дітей молодіжної редакції обласного ТБ для телебачення України. Під час військової служби пише для газети «Бойова слава» Чернівецького гарнізону.

Номер слайду 20

З 2005 редагує до випуску інформаційні програми обласного радіо. Учасник і призер багатьох республіканських конкурсів у жанрі радіожурналістики, член спілки журналістів України. Нагороджений почесною відзнакою Чернівецької обласної ради та обласної державної адміністрації «Буковина». З 2009 редагує газету УДАІ УМВС України в Чернівецькій області «Дорожній вісник». Є автором численних нарисів, новел, шкіців та психологічних замальовок: «Без проблем», «Храму не буде», «Порядок», «Третя сила» та інші. Його авторською жанрологічною інновацією є мікрокіносценарії

ppt
Додано
14 травня 2019
Переглядів
611
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку