Презентація "Соціальна мережа в житті людини"

Про матеріал
Соціальні мережі розширюють людські можливості спілкування, але треба пам'ятати, що тепло справжнього дружнього спілкування "у реалії" не замінить навіть найкраща віртуальна дружба.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

СОЦІАЛЬНА МЕРЕЖА В ЖИТТІ ЛЮДИНИВиконав вчитель початкових класів КГ №18 Марченко Галина Петрівна

Номер слайду 2

В останні десятиліття ХХ століття відбулися радикальні зміни в галузі інформаційних комунікаційних систем. Ми переживаємо історичний період дуже швидкого росту інформаційних технологій.

Номер слайду 3

Людство у своєму розвитку наблизилось до того, що Інтернет став основним генератором світових макротенденцій. Він сприяє трансформації ціннісних орієнтирів людства та його соціальних структур.

Номер слайду 4

 “...наша епоха прекрасна, рясна, перевершує все відоме нам в історії. Але саме завдяки своєму розмаху вона перевернула всі застави – принципи, норми й ідеали, встановлені традицією. Наше життя – живіше, напруженіше, насиченіше, аніж усі попередні, і тим самим проблематичніше. Воно не може орієнтуватися на минуле, а повинне створити собі власну долю”.

Номер слайду 5

К. Ясперс відзначав, що “техніка радикально змінила повсякденне життя людини в навколишньому середовищі, насильницьки перемістила трудовий процес і суспільство в іншу сферу, у сферу масового виробництва, перетворила все існування на дію якогось технічного механізму, всю планету в єдину фабрику; ... відбувається... повний відрив людини від її ґрунту”.

Номер слайду 6

Останнім часом ми не можемо уявити свого життя без Інтернету. Він міцно увійшов в наше повсякденне життя. Ми активно користуємося Інтернетом вдома, на роботі, з розвитком нових технологій Інтернет перекочував в наші мобільні телефони і смартфони. Життя онлайн: люди проводять в Інтернеті кілька місяців на рік

Номер слайду 7

  Поява Інтернету радикально змінила форми, зміст, механізми, функції соціальних комунікацій. З розвитком Інтернету, з'явилася можливість використовувати всі його досягнення в різних його проявах. Одним з таких проявів стали соціальні мережі, які набули на сьогодні статусу невід'ємного атрибуту нашого життя.

Номер слайду 8

Як телефон змінює людину!!!

Номер слайду 9

Використання соціальних мереж у навчальних цілях: доступ до віртуальних соціальних мереж можливий у будь який час та з будь-якого пристрою підключеного до мережі Інтернет; засвоєнню навчального матеріалу сприяє поєднання індивідуальних і групових форм роботи…

Номер слайду 10

Люди через 1000 років

Номер слайду 11

Соціальні мережі розширюють людські можливості спілкування, але пам'ятайте: тепло справжнього дружнього спілкування «у реалії» не замінить навіть найкраща віртуальна дружба

pptx
Додано
25 січня 2022
Переглядів
1589
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку