Презентація "СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ: ДОБРО ЧИ ЗЛО?"

Про матеріал
Спонукати учнів поглянути на соціальні мережі з різних сторін, прищепити інформаційну культуру, поглибити знання учнів у сфері законодавства, сприяти створенню ситуації успіху; розвивати пізнавальний інтерес, уміння висловлювати та захищати свою точку зору, аргументувати свою думку; виховувати пошану до суперника, уміння гідно вести суперечку, стійкість, волю до перемоги, уміння працювати в команді.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Cоціальні мережі: добро чи зло?рольова гра «Суд над соціальними мережами»

Номер слайду 2

Не винось вироку, не вислухавши обидві сторони. Солон 640 – 559 рр. до н.е. Пов’язка – символ безпристрасності,Ваги – зважити все і винести вірне рішення,Меч – кара, покарання за злочин.

Номер слайду 3

Cоціальні мережі: добро чи зло?

Номер слайду 4

Позивач

Номер слайду 5

Соціолог

Номер слайду 6

Соціологічне дослідження

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Психолог

Номер слайду 14

Хто надіслав тобі повідомлення?

Номер слайду 15

Сімейний лікар

Номер слайду 16

Спеціаліст сектору кримінальної міліції у справах дітей

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Історія створення різних соціальних мереж

Номер слайду 19

Поважайте час і можливості інших. Дотримуйтесь тих самих правил поведінки, що й у реальному житті. Не зловживайте своїми можливостями. Не встрявайте у конфлікти і не допускайте їх Допомагайте іншим там, де Ви це можете робити. Пам'ятайте, що Ви розмовляєте з людиною. Адміністратор соціальних мереж Вчіться прощати іншим їх помилки. Поважайте право на приватне листування

Номер слайду 20

Фінансист. Пошукспівробітників. Пошукклінтів та ділових партнерів. Грамотнакорпоративна політика. Спілкуванняз колегами і конкурентами. Рекламуваннясебе і свого ідприємствап. Просування підприємств. Отриманнявигоди

Номер слайду 21

Обвинувачений (Соціальні мережі)

Номер слайду 22

Присяжні засідателі

Номер слайду 23

Соціальні мережі{10 A1 B5 D5-9 B99-4 C35-A422-299274 C87663}1. Спілкування без меж в реальному масштабі часу. 1. Відкритий доступ до особистої інформації користувача.2. Системи оперативного опитування соціологічного або іншого.2. Не завжди достовірна інформація.3. Отримання корисної інформації.3. Інтернет-залежність.4. Перегляд фільмів, прослуховування музики.4. Шкода здоров’ю.5. Допомога в навчанні.5. Відкритий доступ до негативної інформації.6. Досуг.6. Трата часу.7. Всебічний розвиток. 7. Підміна реального спілкування віртуальним.8. Оперативний глобальний пошук людей. 8. Вторгнення в особисте життя.9. Передача файлової інформації без використовування зовнішніх носіїв.9. Фінансові витрати.10. Інтернет-торгівля і банківські операції.10. Шахрайство, насильство, жорстокість.

Номер слайду 24

Чим стануть Соціальні мережі в вашому житті, залежить від вас …Ваша особистість — це ваше все

pptx
Додано
25 жовтня 2023
Переглядів
521
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку