Презентація"Спорт на благо розвитку та миру!"

Про матеріал
Презентація до Міжнародного дня спорту "Спорт на благо розвитку та миру!" В цій презентації висвітлена акція з підняттям "Білої картки",що спорт має унікальну силу для того,щоб сприяти об'єднанню людей навколо миру.дружби та розвитку.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Міжнародний день спорту « Спорт на благо розвитку та миру!»

Номер слайду 2

6 квітня ми відзначаємо Міжнародний день спорту«Спорт на благо розвитку та миру!»

Номер слайду 3

Це порівняно нове свято в календарі міжнародних та всесвітніх дат, що було започатковано у 2013 році Організацією Об’єднаних Націй разом з Міжнародним Олімпійським Комітетом.11 років від дня прийняття і 10 років як проводиться у світі!. 1111

Номер слайду 4

Спорт як універсальна мова, може стати потужним інструментом сприяння миру, терпимості та поваги і сприяє поширенню прав та можливостей жінок та молоді , а також досягнення цілей у галузі охорони здоров’я,освіти та соціальної інтеграції.

Номер слайду 5

Спорт об’єднує нас навколо позитивних цінностей і сприяє зміцненню культурі діалогу за межами національних кордонів. Спорт-це універсальна мова,яка поєднує групи та нації,незважаючи на існуючі розбіжності.

Номер слайду 6

Історія спорту свідчить про те, що він здатен руйнувати стереотипи, ініціювати й посилювати рух за права і гідність кожної людини, привертаючи до них увагу всього світу..

Номер слайду 7

Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру 2023 року під гаслом «Спорт для людей та планети» Спорт -потужний інструмент для зміцнення соціальних зв’язків та сприяння сталому розвитку і миру,а також солідарності та повазі до всіх. Спорт має здатність змінювати світ.

Номер слайду 8

Одна з головних тем цього заходу - боротьба з мовою ненависті та агресії. Атрибутом заходу як завжди стане "Біла картка" #Whitecard яка стала карткою "чесної гри" та стверджує: Дружбу Повагу Досконалість Солідарність. Ми як ніколи єдині та об’єднуємо наші зусилля щодо недопущення російських і білоруських спортсменів до участі у міжнародних змаганнях за жодних умов, навіть під нейтральним прапором.

Номер слайду 9

Відділення НОК України в Харківській областіСпортивні організації Харківської області та міста Харкова “White card” Біла картка 6 квітня 2023року Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру “Спорт для людей та планети! Рівність! Повага! Справедливість!Солідарність! ТАК МИРУ! YES to Peace! Ні війні в Україні! No war in Ukraine! РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ! TOGETHER TO VICTORY! Резолюція: Генеральної Асамблеї ООН (А/RES/67/269) 23 серпня 2013 р.

Номер слайду 10

І разом покажемо "червону картку" насиллю, горю, розрусі, агресії, всім протиправним діям за що в спорті слідує вилучення. І це ми реально бачимо в реаліях сьогодення та на зруйнованих спортивних базах Олімпійської підготовки в Харківській області. Вшануємо хвилиною мовчання всіх наших співвітчизників, які загинули від рук агресора!Так і ми разом, як словом так і справами задекларуємо: "Ні – війні в Україні!" -“No War in Ukraine” Так Миру! -Yes to peace! Ні війні! No war! Спасибі нашим ЗС України, всім Захисникам за сьогодення!

Номер слайду 11

Україна щороку активно долучається до відзначення цього свята, розуміючи, що спорт має унікальну силу для того, щоб сприяти об’єднанню людей навколо миру, дружби та розвитку. Здоровий спосіб життя це поєднання звичок та дій, що впливають на усі сфери здоров'я — фізичне ,психічне, соціальне і духовне Люди, які регулярно виконують фізичні вправи- здоровіші, щасливіші, живуть довше й молодші епігенетично, та мають нижчий ризик захворюваності.

Номер слайду 12

Відомо, що на сьогодні майже два мільярди людей у світі є недостатньо фізично активними.  

Номер слайду 13

Всесвітня організація охорони здоров’я рекомендує кожній людині присвячувати заняттям спортом і фізкультури 150 хвилин в тиждень при помірному навантаженні або 75 хвилин в тиждень при інтенсивному навантаженні..

Номер слайду 14

У Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру, треба бути активними, залишатися здоровими й демонструвати солідарність в цей період фізичного і соціального дистанціювання. Цей командний дух допоможе нам всім разом подолати нинішні проблеми.

Номер слайду 15

Разом ми зможемо пройти всі виклики,а враховуючи обмеженість пересувань давайте не тільки в ці дні, а і в подальшому приділяти пильну увагу збереженню миру,свого особистого здоров’я та росту фізичної активності,як запоруці здорового засобу життя,та виконаємо посильні для кожного фізичні вправи,які в подальшому повинні стати обов’язковою складовою нашого повсякденного життя та разом підтримаємо наші Збройні Сили України,завдяки яким ми маємо сьогодення та можливість слідувати Олімпійським цінностям.

Номер слайду 16

Вітаємо Вас з Міжнародним днем спорту на благо миру та розвитку! Будьте здорові та спортивні!

Середня оцінка розробки
Структурованість
4.7
Оригінальність викладу
4.3
Відповідність темі
5.0
Загальна:
4.7
Всього відгуків: 3
Оцінки та відгуки
  1. Аксаментова Мар'яна Валеріївна
    Дякую за допомогу! Дуже актуально за новою програмою.
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  2. Шмагун Наталія
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  3. Стремоухов Вадим
    Загальна:
    4.0
    Структурованість
    4.0
    Оригінальність викладу
    3.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
1 квітня 2023
Переглядів
4352
Оцінка розробки
4.7 (3 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку