Презентація "STEM-проекти"

Про матеріал
Надається презентація виступу за темою: "STEM-проекти", в якій учитель надає теоретичний і практичний матеріал реалізації STEM-проектів у закладах освіти. Рекомендовано учителям фізики.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

STEM-проекти Новікова Олена Анатоліївна. Опорний заклад «Торецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6» Торецької міської військо-цивільної адміністрації Бахмутського району Донецької області

Номер слайду 2

STREAMScience, Technology, Еngineering, Mathematics - формування цілісної наукової картини світу;Reading + Writing – опрацювання змісту тексту (його глибшого розуміння), підготовка руки до письма;Arts – дає змогу від милування об’єктом перейти до його пізнання, допомагає вразити, здивувати, задіяти емоції, створити зрозумілі дітям образи, активізувати наочно-образне мислення.

Номер слайду 3

в Україні тематика STEM освіти набирає популярності. Існує державна установа – Інститут модернізації змісту освіти, що зазначає важливість STEM освіти для України та працює над впровадженням даної методики в освітніх закладах. На відміну від класичної, в нашому розумінні, освіти, у STEM-освіти дитина отримує набагато більше автономності.

Номер слайду 4

Природничі науки допомагають створити цілісну картину Всесвіту, пізнавати його закономірності.

Номер слайду 5

Діти спостерігають світ таким, яким він є насправді

Номер слайду 6

STEM-проект: «Фізичний прилад: Терези»Оцікуваний результат: терези. Етапи проекту:1. Ознайомитися з теоретичним матеріалом.2. Продумати макет приладу 3. Виконати розрахунки 4. Виготовити прилад з матеріалів.5. Перевірити фізичний прилад 6. Презентувати фізичний прилад.

Номер слайду 7

STEM-проект: «Фізичний прилад: Психрометр»Етапи проекту:1. Ознайомитися з теоретичним матеріалом.2. Продумати макет приладу 3. Виконати розрахунки 4. Виготовити прилад з матеріалів.5. Перевірити фізичний прилад 6. Презентувати фізичний прилад. Оцікуваний результат: психрометр

Номер слайду 8

Поради вчителям1. Залучайте учнів до вирішення реальних проблем та ситуацій.2. Формулюйте чіткі критерії до завдань, які виконують учні.3. Сприяйте продуктивній командній роботі.4. Застосовуйте елементи інженерного проектування.5. Занурюйте учнів у практичне та відкрите дослідження. Дякую за увагу!

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Клепікова Ольга Анатоліївна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Пов’язані теми
Фізика, Майстер-класи
Додано
16 вересня 2023
Переглядів
440
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку