Презентація "Створення таблиць в MS Word "

Про матеріал
Презентація "Створення таблиць в MS Word " призначена для здобувачів освіти ПТНЗ за професією "Оператор комп'ютерного набору"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Таблиця – це упорядкована в рядках і стовпцях інформація.Таблиця може складатися з будь-якої кількості рядків і стовпців. Перетинаючи, стовпці і рядки утворять комірки.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

ДЛЯ ТОГО ЩОБ СТВОРИТИ ТАБЛИЦЮ, НЕОБХІДНО ЗРОБИТИ НАСТУПНЕ: Помістити курсор у те місце документа, куди потрібно вставити таблицю. Виконати команду Таблиця Вставити таблицю чи клацнути на кнопці Вставити таблицю на стандартній панелі інструментів. Ввести потрібну кількість стовпців у поле Число стовпців і потрібна кількість рядків у поле Число рядків. У полі Ширина стовпця вказати ширину стовпця (чи залишити параметр Auto). Якщо необхідно використовувати рамки чи інший тип форматування таблиці, слід клацнути на кнопці Автоформат. У діалоговому вікні Автоформат таблиці можна вибрати формат таблиці і вказати типи ліній, рамок і заповнення для різних частин таблиці. Клацнути на кнопці ОК діалогового вікна Вставка таблиці, щоб вставити таблицю в документ.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

У Word можна відформатувати не тільки вміст таблиці (звичайно це текст), але і саму таблицю. Форматування тексту усередині таблиці виконується за допомогою тих же засобів, що і форматування символів і абзаців. Наприклад, якщо необхідно використовувати напівжирний шрифт, слід виділити текст і клацнути на кнопці Напівжирний на стандартній панелі інструментів чи натиснути комбінацію клавіш . Якщо потрібно змінити формат самої таблиці (а не її вмістимого), слід виконати команду ТаблицяАвтоформат щоб відкрити діалогове вікно

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Word дозволяє перетворювати таблиці, створені шляхом установки табуляції, пробілів і інших символів для розділення стовпчиків. Для цього слід виконати команду Таблиця Перетворити Перетворити в таблицю.

ppt
До підручника
Інформатика (рівень стандарту) 10 клас (Морзе Н.В., Вембер В.П., Кузьмінська О.Г.)
Додано
16 травня 2021
Переглядів
1359
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку